Wil je graag dribbelen zoals Cristiano Ronaldo, maar lukt het langs geen kanten? MrDoorey to the rescue! Met zijn tips dribbel je jouw tegenstanders alsof het kegeltjes zijn.

 

Wie heeft er nu nog nooit gedroomd van een heldendaad op FIFA zoals de sterren van de ronde bal dat kunnen in de gigantische stadions? Vaak laat de prestatie te wensen over, ook al is de wil er wel. Dus dachten wij aan alle spelers die, ten minste één keer in hun leven, hun vriend willen verslaan die het spel veel beter beheerst.

Om je daarbij te helpen, deden we een beroep op MrDoorey! Deze FIFA-expert, die goed gekend is binnen het Belgische ecosysteem, adviseert zowel op als naast het veld tal van professionele spelers, ook enkele die actief zijn in de Proximus ePro League. Zo coachte hij bijvoorbeeld de jonge Abdullah Waiss tijdens de eindfase van de ePro League van vorig seizoen. In deze korte video legt hij uit hoe je twee eenvoudige maar efficiënte technische skills uitvoert.

De eerste skill is de bridge, of de brug, zoals we die in ons taaltje noemen. Deze trick is zowel in een kleine als in een grote versie beschikbaar en laat je toe de ruimte op het veld nuttig te gebruiken om zo je tegenstander ter plaatse te laten. De trick lukt natuurlijk niet altijd, maar zou je in veel situaties een voordeel moeten geven.

De tweede is de Fake Shot Croquetta. Deze technische skill, die vaak wordt gebruikt door de professionals op de 2021-editie van FIFA, is eigenlijk een eenvoudige combinatie van tricks. Met de combinatie van beide zet je je tegenstander in de wind om nadien te kunnen schieten!

We hopen dat je genoten hebt van deze korte video. Aarzel niet om ons te contacteren via de sociale media als je meer dergelijke content wil!