Tiende keer, goede keer! Lommel wint eindelijk match tegen ploeg uit top 3

Sport | Lommel SK had zondagnamiddag genoeg aan een doelpunt van Marlos Moreno op KVC Westerlo opzij te zetten én de derde plaats in het algemeen klassement over te pakken van de Kempense gouwgenoten. Een belangrijke zege dus, die nog wat extra allure kreeg omdat het pas de eerste keer was dat Lommel dit seizoen een team uit de top 3 kon kloppen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tot voor zondag kon Lommel in negen pogingen geen enkele keer de drie punten pakken tegen Union SG, RFC Seraing of KVC Westerlo. Tegen Union werd er 3x verloren en ook tegen Seraing konden er nog geen punten geraapt worden. Al ging één confrontatie wel de mist in door het befaamde 'coronaforfait' van de Limburgers. Westerlo werd wel 2x op een gelijkspel gehouden (en één verliesmatch). Maar bij de tiende poging was het dus raak voor Liam Manning en co.

Door deze overwinning wipt Lommel over Westerlo naar de derde plek in het klassement. Met nog vijf matchen te gaan zijn zij nu de voornaamste concurrent geworden van RFC Seraing in de strijd om de tweede plaats. Lommel heeft nog drie uitmatchen voor de boeg én speelt nog thuis tegen... Union SG en RFC Seraing!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top