Kids 'Choice Awards: 3 prijzen voor BTS, Millie Bobby Brown, Justin Bieber en Ariana Grande vallen twee keer in de prijzen

Entertainment |
Vannacht vonden de ‘Kids Choice Awards 2021’ plaats. Het concours werd georganiseerd door de Amerikaanse televisiezender Nickelodeon en beloont de favoriete artiesten, films en series van de jongsten in de samenleving. Kindergroep ‘BTS’ ging met de meeste prijzen lopen. 
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Er werd geen echte ceremonie georganiseerd door de coronapandemie. Met een heuse show die over de hele wereld werd gevolgd, gepresenteerd door Nickelodeon-ster Kenan Thompson, konden kijkende kinderen het hele gebeuren volgen. In het beeld werd ook een ‘fanwall’ gemaakt om een link tussen het publiek en de prijsuitreiking op poten te zetten. 
 
De grote winnaar van de avond werd zoals gezegd de Zuid-Koreaanse band BTS. De jongensband uit Seoul ontving prijzen in de categorie ‘Favorite Group’, ‘Favorite Song’ met Dynamite en Favorite World Artist. De andere muziekprijzen gingen naar Justin Bieber en Ariana Grande. Zij won de prijs voor ‘Favorite Female Artist’. De prijs voor ‘Favorite Musical Collaboration’ deelde ze met Justin Bieber voor ‘Stuck With U’. Bieber ging ook lopen met de prijs voor ‘Favorite Male Aritst’. 
 

Millie Bobby Brown op televisie en in de films

Na de muziekprijzen werden ook de awards voor het kleine scherm uitgedeeld. ‘Stranger Things’ werd uitgeroepen tot beste familieserie. Millie Bobby Brown, die ‘Eleven’ speelt in ‘Stranger Things’, was de favoriete televisie-actrice. ‘Alexa & Katie’ is uitgeroepen tot ‘Kids Favorite TV Show’. Jace Norman, acteur in de serie 'Danger', loopt weg met de prijs voor favoriete tv-acteur. ‘America's Got Talent’ en ‘SpongeBob SquarePants’ ontvingen de ‘Favorite Reality TV’- en ‘Favorite Animated Serie’- awards.
 
Tenslotte ging in de categorie ‘Kindercinema Choice Awards’ de prijs voor favoriete film naar ‘Wonder Woman 1984’. Millie Bobby Brown won (opnieuw) voor haar rol als Enola Holmes in de gelijknamige film de prijs voor favoriete filmactrice. Robert Downey Jr., die ‘Doctor Dolittle’ speelt in ‘The Voyage of Doctor Dolittle’, won de Kids 'Choice Awards voor de favoriete filmacteur.
 
De film 'Soul' werd geprezen als de beste animatiefilm, met Anna Kendrick's favoriete stem voor Poppy in ‘The Trolls 2: World Tour’.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top