Dante Vanzeir had dit seizoen een heel groot aandeel in de titel van Union Sint-Gillis. De aanvaller staat zowel in de topschuttersranking als bij de assists mee bovenaan en bedankte zo voor het vertrouwen dat hij dit seizoen kreeg aan het Dudenpark na een ietwat mislukte passage bij KV Mechelen.
"Ik ben blij deel uit te maken van dit moment in de geschiedenis van de club", vertelde Vanzeir bij Het Laatste Nieuws. "Ik kan me op dit moment in mijn caarrière dan ook geen betere club inbeelden. Union heeft vorige zomer veel inspanningen gedaan om mij te halen en ze hebben me de kans gegeven om me te bewijzen. Nu wil ik nog graag topschutter worden van 1B."

Vanzeir staat momenteel helemaal bovenaan de topschuttersstand met één goal meer dan Georges Mikautadze (19 tegen 18), maar ook Unionspitsbroer Deniz Undav is nog niet helemaal uitgeteld. Hij scoorde de laatste weken aan de lopende band en is nu plots genaderd tot op vier goals. In de assistenranking moet Vanzeir enkel Deinzemiddenvelder Challouk voor laten gaan.