Uitgezocht voor jou: niet te missen tv-programma’s van deze week!

Lichten uit, televisie aan! Ook deze week is er heel wat leuks te zien op de buis. Proximus Pickx dook speciaal voor jou in de tv-gids en vond het beste van wat de Vlaamse zenders te deze week te bieden hebben. 

En toen was het stil

Fotografe Lieve Blancquaert fotografeert en portretteert in deze driedelige Eén-reeks vijf getuigen van de aanslagen in Brussel die in 2016 plaatsvonden. De getuigen kennen elkaar niet en hebben enkel deze verschrikkelijke gebeurtenis met elkaar gemeen. Samen met Lieve Blancquaert gaan ze na hoe hun leven er voor, tijdens en na de terroristische aanslag uitzag.

Bekijk ‘En toen was het stil’ op maandag 15 maart om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

Later Als Ik Groot Ben

Documentairemaker Eric Goens vergezelt niemand minder dan eerste minister Alexander De Croo tijdens een tocht naar diens jeugdjaren op de schoolbanken. Samen ontdekken ze hoe Alexander De Croo zijn schooltijd beleefde, wat zijn kinderdromen waren en of zijn ambities in het leven zijn uitgekomen.

Bekijk ‘Later Als Ik Groot Ben’ op dinsdag 16 maart om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Sex Tape

Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) zijn al meer dan tien jaar gelukkig getrouwd en hebben twee lieve kinderen. Door de dagdagelijkse sleur van het leven merkt het koppel dat de romantiek en aantrekkingskracht in hun relatie op een laag pitje staat. Om hier iets aan te doen, beslist het koppel om zichzelf te filmen tijdens het spel van de liefde. De relatie lijkt te zijn gered, tot ze ontdekken dat ze hun filmopname per ongeluk hebben rondgemaild naar andere mensen.

Bekijk ‘Sex Tape’ op woensdag 17 maart om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

#weetikveel

Eén-presentator Kobe Ilsen onderzoekt in deze aflevering van #weetikveel één van oudste politieke instituten van ons land, de Belgische Senaat. In deze aflevering kruipt de goedlachse presentator door een geheime koker, controleert hij het oude gebouw tijdens een inspectieronde en laat hij een portret maken van de voorzitster van de Senaat.

Bekijk #weetikveel op donderdag 18 maart om 21u25 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

John Wick: Chapter 2

Huurmoordenaar John Wick wil stoppen met zijn aloude praktijken. Wanneer het blijkt dat hij nog een schuld af te lossen heeft bij een Italiaanse misdaadfamilie, is hij verplicht om een laatste keer de wapens op te nemen. Tijdens die opdracht ontdekt John Wick dat hij in de val werd gelokt en plots zijn eigen hachje zal moeten redden tegen de beste moordenaars ter wereld.

Bekijk ‘John Wick: Chapter 2’ op vrijdag 19 maart om 20u40 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!


Series

Bekijk alles
Top