Gent-Anderlecht en Brugge-Standard zijn de affiches van de 17de speeldag in de Scooore Super League

Lotto Super League | De strijd om de derde plaats gaat dit weekend verder tussen Gent, Brugge en OHL. Op de 17de speeldag van Scooore Super League ontvangen de eerste twee genoemde teams ook de twee topclubs van het kampioenschap: Anderlecht en Standard Fémina.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Alle wedstrijden zullen aanstaande zaterdag 20 maart om klokslag 14 uur worden gespeeld. Er staan twee toppers op het programma: de ongenaakbare leider Anderlecht trekt naar AA Gent en nummer twee Standard Fémina gaat op bezoek in Brugge.

Drie ploegen voor één plaats

De eerste twee plaatsen zijn al ingevuld door Anderlecht en Standard, maar voor de derde plaats ligt nog alles open. Gent won afgelopen weekend de topper van Brugge en staat er het best voor. Oud-Heverlee Leuven - dat naar Charleroi reist - ligt op de loer.

Onderaan het klassement zal White Star Woluwe Fémina proberen te stunten tegen Genk, wat dit seizoen teleurstellend voor de dag komt. Ten slotte zullen Zulte Waregem en Aalst de zwaarden kruisen in West-Vlaanderen.

Volg de Scooore Super League het hele seizoen op de Eleven Pro League-kanalen, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx. Bezoek onze website voor alle informatie over het damesvoetbalkampioenschap.

Het programma voor de 17de speeldag op zaterdag 20 maart om 14 uur:

Charleroi - OH Leuven
Club YLA - Standaard Femina
Femina White Star Woluwe - Genk
Gent - Anderlecht
Zulte Waregem - Aalst

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top