Anne Zagré kon zich op de slotdag van het EK atletiek indoor in het Poolse Torun niet plaatsen voor de finale van de 60 meter horden. Zagré liep in de tweede halve finale naar de vierde plaats met een tijd van 8.08. Dat was onvoldoende om door te stoten.
Haar persoonlijk record bedraagt 7.98. De snelste twee loopsters van elk van de drie halve finales plaatsten zich voor de medaillestrijd, samen met de twee beste verliezende tijden. De finale volgt zondag omstreeks 17u15.

De bijna 31-jarige Zagré liep zaterdag in de tweede reeks naar de derde plaats in 8.06, twee honderdsten sneller dan haar halve finale. "Ik ben echt teleurgesteld, want ik had hier zeker op meer gehoopt", gaf Zagré na afloop toe. "Ik voelde me echt goed, zat goed in de race, maar nu moeten we toch analyseren wat er beter kan, wat er nodig zou zijn om hier toch sneller te gaan."

Zagré verlegt de focus nu naar het outdoorseizoen. "Nu rusten en nadien opnieuw beginnen te trainen. Normaal gezien vertrek ik op stage naar Belek. Welke competities er zullen volgen, daar moet ik nog over nadenken. Voor Tokio bekijk ik het puntensysteem niet te veel. Ik mik eerder op de olympische limiet."