Deze Netflix-shows zijn op dit moment de populairste in ons land

Series | Weet je even niet wat te kijken op Netflix? Dan heeft Proximus Pickx enkele tips voor je, want deze vijf films en series zijn op dit moment het meest populair in België.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Ginny & Georgia

Deze serie staat op kop in de Belgische top 10 op Netflix en lijkt net te zijn waar heel wat kijkers op zaten te wachten. ‘Ginny & Georgia’ verhaalt over een moeder-dochterrelatie waar niet alles op rolletjes loopt. De 15-jarige Ginny voelt zich volwassener dan haar moeder, die amper 15 jaar ouder is dan zij. Na het plotse overlijden van haar rijke echtgenoot, gaat alles naar Georgia. Ze besluit dat ze zich in het noorden van de VS wil vestigen met haar kinderen. Wat volgt is het verhaal van een tiener die probeert om een normaal leven te leiden en een moeder die haar verleden verborgen probeert te houden, samen in een tumultueuze relatie. Het eerste seizoen dat tien afleveringen telt, is nu beschikbaar op Netflix.

New Amsterdam

Dramaseries die zich in een ziekenhuis afspelen kennen we al langer, maar deze doet iets nieuws met het format. ‘New Amsterdam’ is een van de oudste ziekenhuizen van de Verenigde Staten. Er komen patiënten van elk alooi, van ebolapatiënten tot gevangenen en tot de president. De nieuwe directeur Max Goodwin wil het ziekenhuis nieuw leven inblazen en de menselijke kant van het medische métier weer centraal zetten. Hij kondigt grote veranderingen aan, maar moet tegelijk met zijn eigen ziekte weten af te rekenen. De eerste twee seizoenen zijn beschikbaar op Netflix.

Behind Her Eyes

In deze serie volgen we alleenstaande moeder Louise, wiens wereld op zijn kop wordt gezet door een affaire met haar nieuwe baas David. Nog vreemder wordt het allemaal wanneer ze toevallig in een onwaarschijnlijke vriendschap verzeild raakt met zijn vrouw Adele. Wat begint als een onconventionele driehoeksverhouding wordt al snel een duister, psychologisch verhaal van spanning en verdraaide onthullingen, als Louise verstrikt raakt in een gevaarlijk web van geheimen waarin niets en niemand is wat ze lijken. En tot aan de geschifte ontknoping blijft het verhaal als een rollercoaster verder denderen.

The Mummy

De film ‘The Mummy’ werd onlangs gelanceerd op Netflix en vindt er een nieuw publiek. In de prent speelt Tom Cruise de avonturier Nick Morton. Hij is de enige die nog kan ingrijpen nadat een Egyptische prinses ontwaakt uit de dood om haar wraak te nemen op de mensheid nadat ze levend gemummificeerd werd. Deze actiefilm is een reboot van de ‘The Mummy’-franchise, die al in 1932 begon en deel uitmaakt van Universals klassieke monsterseries. Begin de jaren 2000 was de filmreeks met hoofdrolspeler Brendan Fraser nog enorm populair.

Age of Samurai: Battle for Japan

Liefhebbers van geschiedenis, de middeleeuwen of Japan kunnen hun hart ophalen aan deze docuserie. In zes afleveringen maak je kennis met de bloedrode onstaansgeschiedenis van Japan in de 16de eeuw. Bloederige oorlogen, machtsgrepen, Samoerai, drie krijgsheren en tijdperken van wetteloosheid vormen de cocktail voor spannende reconstructies en duiding van experten die je de geschiedenis zoals nooit tevoren laten beleven.
 
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top