Hilarische video’s: de diereneditie

Elke zondag sluit Proximus Pickx de week af met de grappigste video’s die op het internet te vinden zijn. Deze week gaan we nog een stapje verder, want je kan lachen, gieren en brullen met de speciale diereneditie.

Talenkat
 
Dit meisje doet haar best om de Italiaanse taal machtig te worden. Alleen is haar kat niet overtuigd van haar vooruitgang. Iemand moet deze leerkracht duidelijk maken dat lijfstraffen niet kunnen.Tweetalig
 
Onze vorige studente boekte niet veel succes, maar deze vogel is al een krak in zijn tweede taal. Al klinkt het toch maar vreemd.


Wat zegt de vos?
 
In 2013 kwam ‘What Does the Fox Say’ uit, een electronisch dansnummer met een duidelijke vraag. Jarenlang hebben mensen met het mysterie moeten leven, maar hier is eindelijk het antwoord.


Belletje trek
 
Herinner je je nog hoe boos je ouders (en de buren) waren wanneer je er als kind niets beters op vond dan belletje trek te doen? Deze kat voelt zich net hetzelfde en zijn verbaasde blik speekt boekdelen.

Aandacht, alsjeblieft?
 
Het is weinig waarschijnlijk, maar soms raken mensen het echt beu om de zoveelste Netflix-serie te bekijken. Deze hond heeft er zo te zien ook schoon genoeg van en probeert de aandacht van zijn baasje te vangen.

Films

Bekijk alles
Top