Tiger Woods wordt na zijn zware auto-ongeluk overstelpt door steunbetuigingen van fans en collega's en dat doet hem veel deugd. Zo droegen verschillende topspelers op het WGC Workday Championship een rode polo en zwarte broek (de gebruikelijke outfit van Woods op de slotdag van een competitie) om de vijftienvoudige majorwinnaar een hart onder de riem te steken.
"Het is moeilijk uit te leggen wat het met mij deed toen ik de televisie aanzette en al die rode shirts zag. Aan elk golfer en elke fan, jullie helpen mij echt om door deze zware tijd te geraken", tweette Woods gisteren.

De 45-jarige Woods ging vorige week dinsdagochtend tegen hoge snelheid met zijn wagen van de weg en vloog enkele keren over de kop. Hij werd met spoed geopereerd aan open breuken in zijn rechterbeen en een verbrijzelde enkel.

Woods herstelt van zijn zware verwondingen in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Het zal waarschijnlijk maanden duren voor de voormalige nummer één opnieuw kan stappen.

De onderzoekers vonden geen bewijzen van alcohol- of drugsmisbruik als oorzaak van de crash. Woods wordt ook niet vervolgd.