Georges Mikautadze kon zondag op het veld van Lierse Kempenzonen zijn eerste goal sinds 4 december scoren. De Fransman benutte een strafschop en zette zo zijn teller op 17 competitiedoelpunten. Toch was coach Emilio Ferrera niet helemaal tevreden over de prestaties van zijn goudhaantje.
"Dit is nog niet de Georges die we allemaal kennen van in de eerste seizoenhelft", vertelde de coach van RFC Seraing na afloop van de match. "We willen hem wel helpen om zijn goede vorm terug te vinden, maar daarvoor is het wel belangrijk dat hij niet te fel gefocust is op die topschutterstitel. Dat is de slechtst mogelijke motivatie om productief te zijn. Hij mag niet blokkeren door constant met die titel bezig te zijn, want eigenlijk heeft dat topschutterskroontje geen enkel belang..."

Toch zal Mikautadze opgelucht zijn dat hij nu toch weer een goaltje in heeft kunnen lopen op Dante Vanzeir. De spits van Union kon op speeldag 21 niet scoren, waardoor Mikautadze opnieuw kon naderen tot op één goal. In de achterhoede deed Deniz Undav gouden zaken dankzij zijn hattrick tegen Lommel SK.

18 goals: Vanzeir (Union SG)
17 goals: Mikautadze (RFC Seraing)
13 goals: Undav (Union SG)
11 goals: Ugalde (Lommel SK)
10 goals: Mertens (KMSK Deinze)
9 goals: Cicek (KVC Westerlo), Vetokele (KVC Westerlo)