Nieuwigheden op Netflix die je niet wil missen in maart

Het is al maart en een nieuwe maand betekent nieuwe dingen op Netflix. Nu we nog steeds in semi-lockdown zitten, zeggen we geen nee tegen een opfrissing van de catalogus van het streamingplatform. Proximus Pickx selecteerde alvast enkele releases die je moet gezien hebben in maart 2021.

Moxie

Een tienerkomedie met een sterke boodschap. Geïnspireerd door de gelijknamige roman van Jenifer Mathieu, staat 'Moxie' op het punt het patriarchaat omver te werpen, en dat alles in een tienersfeer. De film vertelt het verhaal van Vivian, een discrete 16-jarige die zich realiseert dat seksisme het leven op de middelbare school onmogelijk maakt. Ze haalt inspiratie uit het rebelse leven van haar moeder en start een clandestien tijdschrift waarin seksistische vooroordelen aan de kaak gesteld worden. Het resultaat is een echte feministische revolutie. Een komedie die maatschappelijke kwesties aan de orde stelt die helemaal actueel zijn.
 
‘Moxie’ staat vanaf 3 maart op Netflix en kan je bekijken via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!


Waffles + Mochi

Deze culinaire serie voor kinderen is even aanstekelijk als verrassend. Waffles en Mochi zijn twee leerlingkoks die op een culinaire wereldreis vertrekken. Hun reisgenoot is niemand minder dan Michelle Obama. De voormalige first lady van de Verenigde Staten zal een winkelbediende zijn en de directe assistente van de twee poppen. Samen zullen ze leuke, makkelijke, lekkere en gezonde recepten bedenken om kinderen te leren koken. Volwassenen zijn natuurlijk ook meer dan welkom.
 
Al spelend leren koken kan op Netflix vanaf 16 maart via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Sky Rojo

Sky Rojo' is de nieuwe veelbelovende Netflix-serie, gemaakt door de makers van de cultserie 'Casa de Papel'. Het platform heeft ons al veel uitstekende Spaanse series doen ontdekken en blijft groeien met dit nieuwe verhaal. De film is opgenomen in Madrid en Tenerife en draait om drie prostituees, Coral, Wendy en Gina, die op de vlucht zijn. De dames willen hun vrijheid terug, maar hun pooier en zijn handlangers hebben anders besloten. Vriendschap, gevaar, kracht, geluk maar vooral veel actie zullen de hoofdthema's zijn van deze nieuwe show die al twee seizoenen van elk acht afleveringen omvat.
 
Afspraak op 19 maart voor ‘Sky Rojo’ via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Murder among the Mormons

Liefhebbers van misdaad en detectivewerk, deze docu-serie is voor jullie. De documentaire bestaat uit drie delen en focust zich op de drie bomaanslagen in Salt Lake City in 1985, waarbij twee doden en één zwaargewonde vielen. De religieuze gemeenschap van de Mormonen is volledig van slag, vooral wanneer kostbare documenten, waaronder de Brief van de Salamander, vernietigd worden teruggevonden in de auto van één van de slachtoffers, Mark Hoffmann. De grondslagen van het mormonisme worden in twijfel getrokken en de docu-serie volgt dit diepgaande onderzoek om de waarheid over de hele affaire te weten te komen.
 
Ga mee op zoek naar de waarheid vanaf 3 maart via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

A Week Away

Ziehier een gloednieuwe musical vol romantiek. Will Hawkins is een tiener die om de haverklap in de problemen geraakt met de politie. Om hem terug op het rechte pad te krijgen, wordt hij weggestuurd naar een christelijk zomerkamp ver weg van zijn eigen wereld. Hawkins is compleet verloren, maar wie weet vindt hij zijn weg terug in de liefde?
 
Wegdromen bij ‘A Week Away’ kan vanaf 26 maart via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!
 


Biggie: I Got a Story to Tell

The Notorious B.I.G., ook bekend onder het pseudoniem Biggie Smalls, was in de jaren 90 een van de bekendste en meest invloedrijke rappers ter wereld. Na enkele jaren succes en rivaliteit tussen de Eastcoast en de Westcoast, werd The Notorious B.I.G. het slachtoffer van een moordaanslag, enkele maanden nadat zijn rivaal Tupac Shakur hetzelfde lot onderging. Zijn opmerkelijke levensverhaal, dat hem in geen tijd van straatdealer naar rapkoning bracht en zijn gewelddadige einde zijn nu met zeldzame beelden en diepgaande interviews in beeld gebracht met de documentaire ‘Biggie: I Got a Story to Tell’. De documentaire werd al aangekondigd in 2017, maar nu pas is die te bekijken.
 
‘Biggie: I Got a Story to Tell’ is sinds 1 maart beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Top