'Blended' op Play5: in welke film schittert het topduo Sandler & Barrymore het meest?

Films | Vanavond zendt Play5 'Blended' uit, de smakelijke romcom met Adam Sandler en Drew Barrymore uit 2014, waarin twee alleenstaande ouders een week lang vast komen te zitten in een suite in een Afrikaans luxeresort. 'Blended' was de derde samenwerking tussen Sandler en Barrymore. Proximus Pickx ging na welke van de drie films met het duo de hoogste waardering krijgt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

50 First Dates (2004)

De film is een liefdesverhaal over een dierenarts die verliefd wordt op een vrouw die aan geheugenverlies lijdt. Haar geheugen wordt gewist telkens ze gaat slapen, en dus moet ze elke ochtend herinnerd worden aan haar huwelijk, haar ongeluk en de nieuwste ontwikkelingen in haar leven. De film is losjes geïnspireerd op Michelle Philpots, die in 1985 en 1990 twee hoofdletsels opliep. 

De chemie tussen Sandler en Barrymore is sterk. Zo sterk, dat de twee een People's Choice Award wonnen in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'.
 

The Wedding Singer (1998)

Nadat zijn verloofde zich bedacht aan het altaar, neemt Robbie Hart zijn werkleven weer op. En da’s één van de meest romantische jobs ter wereld: zanger op trouwpartijen. De wereld ziet er plots anders uit wanneer hij gevoelens krijgt voor Julie, een vrouw die hem ingeschakeld heeft om haar huwelijk te plannen…
 
Naast de wonderbaarlijke interacties tussen Sandler en Barrymore maken de eighties mode en zalige soundtrack van deze hartverwarmende film een klassieker. Van de drie films met Sandler en Barrymore geniet deze – ook van de hand van Frank Coraci trouwens – dan ook het meeste aanzien, zowel bij Rotten Tomatoes als Metacritic. Maar voor hoelang nog? Het duo hintte vorig jaar immers naar een eventuele vierde samenwerking…


 
Bekijk ‘Blended’ vanavond om 20u35 op Play5, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top