Dante Vanzeir slaagde er vorig weekend in om dit seizoen als eerste 1B-speler tegen elke tegenstander te scoren. De spits van Union trapte vanop de penaltystip zijn 18e van het seizoen binnen, maar het was wel pas zijn eerste goal tegen RFC Seraing.
Vanzeir kon pas bij de derde wedstrijd voor het eerst scoren tegen Guillaume Dietsch en zette zo minstens één streepje achter elke tegenstander. Club NXT is trouwens met voorsprong de favoriete tegenstander van de aanvaller van Union. Vanzeir scoorde al 6x tegen de Brugse beloften.

Eerste achtervolger Georges Mikautadze heeft nog één rekening open staan. De doelpuntenmachine van RFC Seraing trof al 4x raak tegen Lommel SK, Club NXT en Lierse Kempenzonen, maar kon nog niet scoren tegen KVC Westerlo. Op 7 maart krijgt de Fransman een laatste kans om zijn cirkel rond te maken.

Ook Lennart Mertens heeft nog maar één vakje aan te vinken ondanks het feit dat hij 'nog maar' 10x scoorde. De targetman van SK Deinze kon dit seizoen enkel nog niet vieren tegen Union Sint-Gillis. Mertens krijgt pas op de slotspeeldag een kans om zijn laatste puzzelstukje te leggen.