Pro League lanceert “Jupiler Man of the match”

Sport | Speeldag 28 in de Jupiler Pro League kent een primeur; de lancering van de Jupiler Man of the match. Vanaf komend weekend kunnen alle fans van de Jupiler Pro League teams stemmen op hun man van de wedstrijd via de Jupiler Pro League website. Jupiler, Eleven Sports en de Pro League slaan de handen in elkaar en brengen extra pigment in de wedstrijdbeleving.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Afgelopen weekend zag de aandachtige observator al een klein voorproefje, komende speeldag wordt het gloednieuwe concept volledig uitgerold. Alle fans zullen vanaf dit weekend via de Jupiler Pro League website kunnen stemmen en zo beslissen wie de  “Jupiler Man of the match” wordt. Een extra element in de fan- en wedstrijdbeleving, want de manier om in deze tijden je man van de wedstrijd een virtueel applaus te geven. 
 
“Wie is jouw man van de match?” De fysieke afstand tussen spelers en fans is dan wel tastbaar, het engagement is groter dan ooit. De gekende discussie in de tribune of aan de toog krijgt dankzij “Jupiler Man of the match”  zijn digitale component”, aldus Leander Monbaliu, Chief Business Officer van de Pro League.  “Het concept brengt de vertrouwde sfeer in een nieuwe context en past zo helemaal in de Pro League visie; samen met partners inzetten op innovatie en wedstrijdbeleving voor de fans.”

Samen met Crowdmanager ontwikkelden de Pro League en Jupiler een gloednieuwe stem-module om de “Jupiler Man of the match” mogelijk te maken. Vanaf 26 februari zal elke fan van de Jupiler Pro League via de Jupiler Pro League website en binnenkort via de Jupiler-app kunnen stemmen op zijn of haar man van de wedstrijd.
 
Een kwartier voor het einde van de wedstrijd worden via de socials van de Pro League & Eleven Sports de 5 genomineerden bekend gemaakt. Deze voorselectie gebeurt op basis van de match rating van de officiële dataprovider van de Pro League: STATSPerform. Elke fan krijgt dan de mogelijkheid om zijn of haar man van de wedstrijd te kiezen. 

Het partnership tussen Jupiler, de Pro League en de fans krijgt er na 25 jaar gezamenlijke voetbalgeschiedenis met “Jupiler Man of the match” een nieuwe dimensie bij. Geniet van de wedstrijd op Eleven Pro League en kies jouw “Jupiler Man of the match” !
 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top