Zing en dans met ‘Trolls: World Tour’ in de Proximus VOD catalogus

Kids | De muzikale DreamWorks-film ‘Trolls: World Tour’ is het vervolg op ‘Trolls’ en is vanaf vandaag beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Voor een dosis muzikaal plezier zit je dus helemaal goed.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de eerste film vertrekt de trol Poppy (Anna Kendrick) op een gevaarlijke reddingsmissie, samen met de sombere Knoest. De film gooide vooral op muzikaal vlak hoge ogen, want de soundtrack ‘Can’t Stop the Feeling’ werd een instant wereldhit voor zanger en stemacteur Justin Timberlake. Hij werd genomineerd voor een Oscar en bekroond met een Grammy Award. Andere muziek werd gemaakt samen met onder andere Gwen Stefani en Ariana Grande.
 
Het vervolg is minstens even muzikaal, en duikt in verschillende genres. Daarin ontdekken de trollen namelijk dat hun stam niet de enige is in de wereld. Elk van de zes trollenstammen speelt een eigen muziekgenre, van funk tot country en van klassiek tot rock. Maar de rockers zijn uit op vernieling en willen de andere muziekstijlen vernietigen. Dus moeten Poppy en Branch weer op avontuur trekken om de trollenstammen en hun muziek te redden van de ondergang.
 
Regisseur Walt Dohrn brengt een boodschap van verdraagzaamheid met ‘Trolls: World Tour’, in het Nederlands ‘Trolls Wereldtour’. De Nederlandstalige stemmen werden ingesproken door onder anderen Laura Tesoro, Jonas Vermeulen, Sean Dhondt, Halve Neuro, Showbizz Bart, Roel Vanderstukken en Sven De Ridder.
 
‘Trolls World Tour’ is vanaf nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top