Thorgan Hazard (27) heeft dinsdag de groepstraining bij Borussia Dortmund hervat, nadat de Rode Duivel vorige week al delen van de training met zijn ploegmaats afwerkte. Dat heeft de Bundesliga-club dinsdag bekendgemaakt.
Hazard sukkelt al sinds begin december met blessures. Na een dijbeenverrekking hervatte hij op 22 december in de bekerwedstrijd bij Braunschweig, maar de vleugelspeler viel opnieuw uit met een spierblessure. Sindsdien staat hij aan de kant.

Coach Edin Terzic zag dinsdag ook doelman Roman Bürki (schouder) en verdediger Dan-Axel Zagadou (spierblessure) opnieuw meetrainen met de groep. Het is nog niet duidelijk of Hazard, Bürki en Zagadou in aanmerking komen voor de competitiematch van zaterdag, thuis tegen Arminia Bielefeld.

Zagadou zou het recent uitvallen van Manuel Akanji (spierblessure) kunnen opvangen. Middenvelder Thomas Delaney trainde dinsdagmorgen niet mee na een trap op zijn voet. Axel Witsel is nog out met een achillespeesblessure, Thomas Meunier vierde recent zijn rentree na een ontsteking aan de knie.

Dortmund staat na 22 wedstrijden met 36 punten op de zesde plaats in de Bundesliga.