Kat Kerkhofs trekt alle registers open in 'Kat Zonder Grenzen'

Kat Kerkhofs werkt al enkele jaren gestaag aan haar televisiecarrière. De partner van Rode Duivel Dries Mertens krijgt op Play4 met ‘Kat Zonder Grenzen’ een uitgelezen kans om helemaal door te breken in de televisiewereld. Proximus Pickx blikt alvast vooruit.

Kerkhofs mag zich helemaal uitleven in haar programma. In ‘Kat Zonder Grenzen’ praat ze open en bloot met andere mensen over seks en relaties. Kat gaat op zoek naar bijzondere vormen van liefde, unieke verhalen en dito mensen. Zoals de titel het al zegt, er zijn geen grenzen. Ze praat over hoe omgaan met overspel, liefde zonder seks of liefde met een groot leeftijdsverschil. Wat is het geheim van koppels die geloven in vrije liefde? En welke vormen neemt liefde aan in moeilijke tijden?

Kat bespreekt het open en bloot met ervaringsdeskundigen en bekende vrienden. Kerkhofs praat met onbekende mensen, maar ook met heel wat Bekende Vlamingen. Zo komen onder meer Bart Kaëll, Luc Appermont, Herman Brusselmans, Axel Daeseleire, Jani Kazaltzis en Margriet Hermans aan bod.

Volgende stap in haar carrière


Voor de 32-jarige Kerkhofs, die sinds 2015 getrouwd is met Dries Mertens, is het de volgende stap in haar tv-carrière. In 2016 interviewde ze voor VIER de vrouwen van een aantal Rode Duivels voor 'Duivelse Vrouwen'. In 2018 was er dan ‘Tipsy’, waarin ze met haar zus een maand lang elke dag alcohol dronk. Ze ging dan na wat de gevolgen waren voor het lichaam.

Daarnaast nam de Leuvense ook deel aan ‘Dancing with the Stars’ en was ze ook te zien in ‘Control Pedro’ en ‘De Slimste Mens ter Wereld'. 'Kat Zonder Grenzen' is de eerste keer dat ze een programma helemaal naar haar hand kan zetten. De volgende stap in haar tv-carrière. In 2019 nam ze Bob Savenberg onder haar arm als manager. "Ik zie voor Kat een mooie toekomst als presentatrice en/of programmamaakster", liet hij toen verstaan aan Het Laatste Nieuws.

'Kat Zonder Grenzen' is vanaf 10 maart elke woensdag te zien om 21u30 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top