'Home': buitenaards lachen met Gert Verhulst, Rik Verheye & co

Films | In animatiefilms is de hoofdrol altijd weggelegd voor de animatiefiguren. Bij dergelijke films bevinden de sterren zich vooral achter de schermen, want zij verlenen hun stem aan één van de figuren. Dat is ook het geval voor de film 'Home', waar grote namen als Gert Verhulst en Rik Verheye zich mochten uitleven achter de micro.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In 'Home' vertelt men het het verhaal van De Boovs, een vriendelijk buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe planeet. Zij belanden op de planeet Aarde, die weliswaar pas hun tweede keuze is, om zich daar te verstoppen voor hun aartsvijanden de Gorgs. Maar Oh - je komt op hilarische wijze te weten waarom dat zijn naam is - begaat een blunder door per ongeluk de locatie van zijn volk prijs te geven, waardoor hij wordt gedwongen om te vluchten met het aardse tienermeisje Tip. Ze beginnen aan een onwaarschijnlijk avontuur, waarbij ze moeten leren samenleven.

De Vlaamstalige versie heeft een echte sterrencast. Gert Verhulst, Ben Crabbé en Astrid Bryan zijn daarbij de grootste namen. Ook Joy-Anna Thielemans, Rik Verheye als Oh, Liesbeth De Wolf als Tip, Maarten Bosmans als Kyle, Ini Massez als Lucy en Peter Thijssen als Kapitein Smek zijn van de partij.

De animatiefilm was een succes en bracht wereldwijd 318 miljoen euro op. Weetje: in de Amerikaanse versie spreken onder meer Jennifer Lopez, Rihanna en Jim Parsons (Sheldon uit ‘The Big Bang Theory’) de stemmen in.

‘Home’ is beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top