Lach je een week lang een breuk met het meest hilarische van ‘Gumball’

Van de absurde cartoonreeks ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’ komt nu de spin-off ‘De Gumball Kronieken’ naar Cartoon Network. Daarin zijn de beste dijenkletsers van de afgelopen seizoenen gebundeld. Herbeleef het meest hilarische van Gumball deze week!

Herinner je je nog die keer dat Gumball – net zoals elke gemiddelde twaalfjarige wel eens meemaakt – achtervolgd werd door een angstaanjagende T. rex of toen hij bleef slapen terwijl een robot zijn identiteit stal? Wel, deze week kan je de meest hilarische avonturen van Gumball en zijn vrienden opnieuw beleven, want die momenten zijn gebundeld in ‘De Gumball Kronieken’.
 
De nieuwe afleveringen van ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’ bestaan, naast originele verhaallijnen, uit de beste fragmenten uit de voorbije zes seizoenen. In ‘De Gumball Kronieken’ wil Gumball school-president worden, maar dan moet hij een waardige partner vinden. Hij vraagt aan zijn vriendin Penny om die rol te vervullen, maar het antwoord is niet wat hij had verwacht. Intussen onderzoekt Gumballs zus Anais de stamboom van de familie Watterson. Ze ontdekt een lange geschiedenis van maffe onzin.
 
De spin-offreeks bestaat uit acht niet te missen afleveringen en is geschreven en geregisseerd door Richard Overall, die daarnaast ook stemacteur is in de serie. ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball: De Gumball Kronieken’ zie je van 1 tot en met 8 maart elke dag om 16u45, alleen bij Cartoon Network! 
 
Bekijk ‘De Gumball Kronieken’ vanaf 1 maart om 16u45 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Top