Lierse Kempenzonen kwam zondagavond in Lommel voor de tweede week op een rij op voorsprong. Maar net als tegen SK Deinze konden de Pallieters het openingsdoelpunt niet verzilveren. Tegen Deinze volgde er een draw na een late tegengoal van De Belder; tegen Lommel werd het zelfs een verliesmatch na tegengoals van Thordarson en Verschueren.
Het was al de negende keer dat Lierse Kempenzonen op voorsprong kwam dit seizoen. Daarmee doen de Kempenaars het maar net ietsje slechter dan teams als RWDM en Deinze. Ook het nummer twee uit de stand - RFC Seraing - kwam maar 1x vaker op voorsprong.

16: Union SG, KVC Westerlo
13: Lommel SK
11: RWDM
10: SK Deinze, RFC Seraing
9: Lierse Kempenzonen
6: Club NXT

Maar het grote verschil zit hem in het behouden van de voorsprong. Lierse Kempenzonen kon slechts 44% van haar matchen waarin het op voorsprong kwam winnen. Enkel Club NXT doet slechter met 17% terwijl Union SG aan een percentage van 100% zit. RFC Seraing - dat dus maar 1x meer op voorsprong kwam dan Lierse K. - doet het ook uitstekend met 90%. De Luikenaars tellen dan ook 18 punten meer dan de Pallieters... 

100%: Union SG
90%: RFC Seraing
72%: RWDM
70%: SK Deinze
69%: Lommel SK
50%: KVC Westerlo
44%: Lierse Kempenzonen
17%: Club NXT

Van de negen keer dat Lierse Kempenzonen op voorsprong kwam, verloor het ook 4x. En dat is een gemiddelde dat geen enkel ander 1B-team haalt.

44%: Lierse Kempenzonen
33%: Club NXT
25%: KVC Westerlo
18%: RWDM
15%: Lommel SK
10%: SK Deinze, RFC Seraing
0%: Union SG