Wat moet je deze week zeker gezien hebben op televisie?

Films |

Na een weekend met fantastisch weer en de eerste lentetemperaturen, is het voor velen vandaag weer werkendag. Om goed te ontspannen na een drukke dag, zoekt Proximus Pickx voor je uit welke televisieprogramma’s je deze week zeker niet mag missen.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

#weetikveel

Waar de VRT dit programma aanvankelijk op de radio uitwerkte, is het voor Kobe Ilsen nu tijd om een televisie-editie van het informatieve programma te maken. Als corona één positief kantje heeft, dan is het dat we met z'n allen de natuur zijn ingetrokken. Om te wandelen en om vogels te spotten. Kobe trekt gewapend met zijn dik vogelboek en grote verrekijker doorheen het Vlaamse land. Hij krijgt het gezelschap van Frank Raes. Wist je dat je de snelste vogel ter wereld zomaar kan spotten aan een kerktoren in Sint-Niklaas? En dat de polder achter de kerncentrale van Doel een van de beste vogelspotplekken van West-Europa is? Maar dat vogels kijken ook kan helpen om een burn-out te overwinnen? Wim Lybaert en Dirk Draulans zorgen voor enkele verrassende weetjes over de duif en de slechtvalk. En Tom Boonen kruipt samen met Kobe in een supersnelle sportauto. Expert is comedian Begijn Le Bleu, bezeten door vogels en auteur van het boek 'Fwiet! Fwiet!'.

Bekijk ‘#weetikveel’ op 22 februari om 21u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!
 

Liefde voor Muziek

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ is het de beurt aan Tourist LeMC, die bovendien zijn verjaardag viert. Zijn collega-artiesten geven hem het allermooiste cadeau: covers van zijn songs die baden in het Antwerps dialect. Emma Bale weet de jarige te ontroeren met haar cover van 'Koning Liefde', waarbij ze zich voor het eerst aan het Frans waagt. 

Bekijk ‘#weetikveel’ op 22 februari om 21u20 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Later Als Ik Groot Ben

Na succesreeksen als 'Kroost', 'Het Huis' (later 'Die Huis'), 'Molenbeek', 'Niveau 4', 'Onze dochter heet Delphine' en 'Bargoens' lanceerde tv-maker Eric Goens vorige week zijn nieuwste creatie op VTM: 'Later Als Ik Groot Ben', een reeks waarin Goens in het schoolverleden duikt van bekende gezichten. VTM-diva Julie Van den Steen mocht de spits afbijten, nu is het de beurt aan comedian Alex Agnew. Vanop de schoolbanken van Alex' jeugd gaat hij op zoek naar zijn levensverhaal. Welke grote en kleine verhalen uit de schooltijd van de Antwerpse stand-upcomedian zijn blijven hangen?

Bekijk ‘Later Als Ik Groot Ben’ op 23 februari om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

BDW

In de derde en laatste aflevering van de reeks in het zog van N-VA-voorzitter Bart De Wever leeft de Vlaams Nationalist toe naar de Vlaamse Feestdag én de vorming van een federale regering. 11 juli 2020, de Vlaamse feestdag. Door corona is het een bescheiden feestdag. De burgemeester wordt verwacht op het Schoonselhof voor de 11 julitoespraak, maar dat loopt niet helemaal zoals het zou moeten. Op 20 juli worden PS-voorzitter Paul Magnette en De Wever door de koning aangesteld als preformateurs. De regeringsonderhandelingen komen in een stroomversnelling, maar draaien uiteindelijk op niets uit. Even later komt de Vivaldi-regering er.

Bekijk ‘BDW’ op 24 februari om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

Game of Talents

Een bekende en onbekende Vlaming strijden in deze spelshow tegen een bekende en onbekende Nederlander. De centrale vraag: wie raadt het best welke verborgen talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren? Koen Wauters en de Nederlandse actrice-presentatrice Katja Schuurman strijden tegen elkaar, elk bijgestaan door een onbekende landgenoot. Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs. Het uiterlijk, de lichaamstaal, de tips die mogelijk verborgen zitten in hun introductie: het kan hen allemaal op weg helpen, of net niet. Gelukkig kunnen zij telkens rekenen op de deskundige hulp van een bekende Vlaming en een bekende Nederlander.

Bekijk ‘Game of Talents’ op 25 februari om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!
 

The Voice van Vlaanderen

De muzikale talentenjacht van VTM is intussen al weer vier weken bezig. De opnames van die blind auditions werden samen met diezelfde audities van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ opgenomen. Die programma’s werden in maart en november 2020 uitgezonden, maar de opnames dateerden al van januari 2020. Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze vierde Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.

Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ op 26 februari om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top