Leef elke maandagavond om 19u mee met de beste Belgische League of Legends-teams die strijden voor de titel van Belgisch kampioen! Komende week vindt de voorlaatste competitieweek plaats. De druk neemt dus toe voor de verschillende teams die dromen van kwalificatie voor de play-offs.

Programma week 7:

 

Deze week is het de buik van het klassement die er helemaal anders kan gaan uitzien. 4Elements en Sector One, 3de en 4de in het klassement, spelen deze week twee wedstrijden en kunnen de kaarten dooreenschudden. De twee teams gaan een drukke week tegemoet met onder andere wedstrijden tegen de topteams KVM Esports en ION SQUAD.

Je weet natuurlijk nooit op de Summoner’s Rift, maar een overwinning van 4Elements tegen KVM Esports lijkt ons weinig waarschijnlijk. De laatstgenoemde, die zich twee weken geleden al kwalificeerde voor de play-offs, kan zonder druk spelen en heeft niets meer te bewijzen. Die comfortabele positie geeft KVM de kans om te experimenteren nu de eindfase nadert, maar de Mechelaars willen ook wel hun ongeslagen status behouden en de Spring Split ronden zonder nederlaag.

En Sector One, dat heeft alle troeven in handen om zich te kwalificeren, zelfs al had het team vorige week tegen 7AM enkele mindere momenten.

Klassement:

 

Copyright afbeelding: META