Bekijk de eDevils in de eNations Friendly Cup via livestream op Pickx.be en Pickx Live

Nieuws |

Op 25 februari spelen onze eDevils op PES tegen Spanje, Italië en Frankrijk een vriendschappelijk mini-toernooi, de eNations Friendly Cup. Een evenement dat je kan volgen op de tv-zender Pickx Live en ook hier op Pickx.be.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Goed nieuws voor de fans van PES, dat vaak wat in de schaduw staat van de grote broer FIFA, en voor fans van het eFootball in het algemeen! In samenwerking met de Franse, Italiaanse en Spaanse federaties, organiseert de RBFA (Royal Belgian Football Association) op 25 februari een vriendschappelijk tornooi tussen de vier verschillende gaming teams.

Dé kans om onze eDevils een hele avond lang aan het werk te zien tegen sterke tegenstanders. Het wordt een round-robintornooi waarin iedereen het dus tegen elkaar opneemt. Er worden steeds twee wedstrijden gespeeld en de scores worden opgeteld om een winnaar aan te duiden.

Op het einde van de ronde, wordt een klassement opgemaakt. Ploegen één en twee plaatsen zich voor de grote finale die in een best of 3 wordt afgewerkt en de winnaar kroont zich dan tot kampioen van het vriendschappelijke tornooi.

Onze eDevils, die net nog versterkt werden met twee nieuwe spelers, zullen in alle rust en luxe kunnen spelen, want ze mogen het trainingscomplex van de federatie gebruiken. Ook wij zullen aanwezig zijn zodat jullie niets hoeven te missen van het spektakel! Om 18:00 starten de wedstrijden.

Onze eDevils zijn:

  • – Jon “Milan17Jon” Bruno
  • – Mikail “FETIH1453ElTurco” Gonen
  • – Wouter "Wouter505" Demuynck

Als je abonnee bent bij Proximus kan je het tornooi volgen op Pickx Live op tv, het internet of op de app van Pickx. De rest volgt het spektakel hier vanop de eerste rij!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top