Geen gebrek aan animatiefilms in de Proximus VOD-catalogus

Proximus Pickx heeft een selectie animatiefilms samengesteld die je in deze moeilijke periode als gezin kan bekijken. Al deze films van de Amerikaanse studio DreamWorks zijn tot en met 24 februari beschikbaar in de VOD-catalogus.

Shrek 1,2 en 3

In 2001 werd Shrek een animatieklassieker. De Groene Oger heeft de taak een prinses te redden als hij zijn geliefde moeras wil behouden. Met zijn metgezel, de ezel, begint hij dan aan zijn zoektocht. Maar hij weet niet dat prinses Fiona een zwaar geheim verbergt. Herontdek de eerste 3 delen van de avonturen van Shrek en Fiona, Donkey, Peperkoekenmannetje en Pinocchio. Je ontdekt hoe Shrek en prinses Fiona samen een leven opbouwen, een gezin stichten en heersen over het koninkrijk Far Far Away.

De drie delen van 'Shrek' zijn beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Trolls

Bekend om hun fluo- en magisch haar, zijn de Trolls gekke en vrolijke wezens en vooral koningen van de popmuziek. Maar hun wereld van regenbogen en cupcakes verandert voor altijd wanneer hun leider Poppy moet beginnen aan een reddingsmissie die haar ver van dit paradijs zal leiden.

'Trolls' is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

The Croods

Nog een animatiefilm, maar dan uit het stenen tijdperk. De film speelt zich af in het begin van de geschiedenis van de aarde, waarin de natuur tal van haar geheimen begint prijs te geven zoals de ontdekking van bepaalde planten- en dierensoorten. In deze verre wereld gaat de familie Grug op zoek naar een nieuw huis nadat hun grot is verwoest. Ze hebben geen andere keuze dan de angst onder ogen te zien die door de buitenwereld is geïnspireerd en de wereld te verkennen op zoek naar een nieuw onderkomen.

'The Croods' is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

De Vijf Legendes

De vijf legenden vormen een groep helden, geïnspireerd door de verhalen van kinderen over de hele wereld. Santa (de kerstman), Bunny (de paashaas), Sab (de zandman) en Fairy (de tandenfee) zullen proberen een bondgenootschap te sluiten met een kleine jongen genaamd Jack Frost om Pitch te bevechten. Dat is een boze geest wiens doel het is om de legendes van de kinderdromen weg te drijven. Als onze vijf helden er niet in slagen hun krachten te verenigen, zullen nachtmerries en angst de wereld waarschijnlijk in de greep krijgen.

'De Vijf Legendes' is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Flushed Away

Roddy is een rat die in een heel mooi huis in Kensington woont, een van de mooiste delen van Londen. Door een samenloop van omstandigheden raakt hij gekneld en wordt hij bij het doorspoelen van de toiletten in de riolering afgevoerd. Aan zijn lot overgelaten in een vijandige wereld, weet Roddy niet hoe hij moet overleven en vooral niet hoe hij naar huis moet. Op dat moment ontmoet hij Rita, die ermee instemt hem te helpen.

'Flushed Away' is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online

Hoe Tem Je een Draak

Deze saga volgt de avonturen van de jonge Viking Harold Hiccup en zijn trouwe metgezel, ‘Toothless’ de draak. In de eerste film moet Harold zijn waarde bewijzen aan zijn clan. Maar wanneer hem de missie wordt toevertrouwd om een draak te doden, geeft hij er de voorkeur aan om de draak in leven te laten. Hij vindt met ‘Toothless’ een bondgenoot. Hiccup zal er dan op gebrand zijn om mensen te overtuigen in harmonie met de draken te leven.

In de tweede film is Hiccup de leider van zijn dorp. Tijdens zijn verkenningen ontdekt hij een geheime grot waar honderden draken leven. Hij zal dan een persoon vinden waarvan hij dacht dat hij al jaren vermist was.

'Hoe Tem je een Draak 1 en 2' zijn beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Top