Wat valt er deze week niet te missen op tv?

Films | Na een weekje keihard vriezen, tonen de weergoden zich deze week opnieuw van hun iets mildere kant. Maar dat moet je er niet van weerhouden om er opnieuw 's avonds een dekentje bij te nemen en voor de buis post te vatten! Proximus Pickx bladerde alvast door de tv-gids van de komende week en vond enkele pareltjes die je zeker niet mag missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Albatros’: fysieke én emotionele kilo’s

Deze tragikomische fictiereeks volgt tien zwaarlijvige personen die hun leven willen beteren en daarom deelnemen aan een afslankingskamp, Albatros, in de Ardennen. Bij aankomst blijkt echter dat ze niet alleen fysiek, maar ook emotioneel overtollige kilo's met zich meesleuren. Het gaat er snel heftig aan toe. Op maandag toont Canvas de eerste aflevering van deze productie, die afgelopen zomer al in première ging.

Bekijk ‘Albatros’ op 15 februari om 21u40 of 16 februari om 19u15 op Canvas, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

‘Liefde voor Muziek’

VTM brengt deze maandag ‘Liefde voor Muziek’, een muzikale show waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren. In dit nieuwe seizoen brengen Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded één grote liefdesverklaring aan elkaars nummers. Willy Sommers wordt als eerste bezongen door de andere artiesten. Benieuwd wat de anderen van zijn nummers maken? Kiezen ze voor een monsterhit of een verborgen parel? Meezingers bij de vleet, da’s alvast een zekerheid!

Bekijk ‘Liefde voor Muziek’ op 15 februari om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Dubbel genieten met twee afleveringen ‘Fargo’

Canvas trakeert de late opblijvers woensdagavond op twee afleveringen van de sublieme, ietwat duistere maar met momenten ook grappige misdaadserie ‘Fargo’. De reeks is geïnspireerd op de iconische gelijknamige film van de gebroeders Coen uit 1996, afgelopen vrijdag nog te zien op dezelfde zender. De tv-serie ging na het eerste seizoen echter geheel zijn eigen weg op, met compleet andere personages en verhaallijnen. We zien woensdag de eerste twee afleveringen van het vierde seizoen, dat afgelopen najaar internationaal in première ging. Dit vierde seizoen speelt zich af in november 1950 in Kansas City, Missouri en volgt twee misdaadsyndicaten die strijden om de controle over de stad.

Bekijk ‘Fargo’ op 17 februari om 22u15 en 13u15 op Canvas, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Bekend en onbekend bundelen de krachten in ‘Game of Talents’

Een bekende en onbekende Vlaming strijden in deze spelshow tegen een bekende en onbekende Nederlander. De centrale vraag: wie raadt het best welke verborgen talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren? Deelnemers zijn deze week donderdag Nora Gharib en Jandino Aspiraat. Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs. Een bodybuilder die uitblinkt in het trainen van honden of iemand die strak in het pak komt breakdancen… Misleiden hoort erbij!

Bekijk ‘Game of Talents’ op 18 februari om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top