Zoals elke week komen we maandag om 19u samen op de livestream op Pickx.be om de Belgian League te volgen. Op het programma: interessante wedstrijden met commentaar van een kwaliteitsvol casterduo!

Je begint ze te kennen, maar ook deze week staan Dino en Xsodus weer aan de casting desk om je de wedstrijden te laten beleven alsof je er zelf bij bent.

Programma:

Klassement:

KVM Esports heeft de eerste plaats nog steeds stevig in handen en lijkt een grote voorsprong te hebben op de rest. Het zal dus moeilijk worden voor 7AM, dat verstrikt is in een eindeloze reeks nederlagen, om de overwinning in de derde wedstrijd van de avond op te eisen.

Terwijl de KVM’s hun kwalificatie al beet hebben, en ION SQUAD er niet ver van verwijderd is, is de situatie in de buik van het klassement erg spannend en zijn alle scenario’s nog mogelijk. KRC Genk heeft deze week een uitgelezen kans om zijn voorsprong te vergroten ten opzichte van 4Elements, dat voorlaatste is in het klassement en op dit moment naast een ticket voor de play-offs grijpt. De komende drie weken zullen beslissen over de vier namen die verder zullen strijden om de lentetitel.

We spreken af op Pickx, maandag om 19u, om de zesde wedstrijddag te volgen!

Copyright afbeelding: META