Westerlo vindt dan toch nog een club voor uitgerangeerde Nader Ghandri

Sport | KVC Westerlo heeft dan toch nog een oplossing gevonden voor Nader Ghandri. De Franse Tunesiër zat sinds begin dit jaar in de Westelse C-kern en mocht vertrekken. Maar de middenvelder/verdediger vond geen nieuwe club tijdens de winterse transferperiode.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een moeilijk voorjaar kondigde zich aan, maar nu werd er dan toch nog een oplossing gevonden voor de 25-jarige ex-Antwerpspeler. Het Bulgaarse Slavia Sofia kondigde via de officiële kanalen aan dat het Ghandri tot het einde van het seizoen huurt van Westerlo.

Slavia Sofia staat momenteel voorlaatste in de Bulgaarse eerste klasse en kan dus wel alle hulp gebruiken. De club puurde amper twaalf punten uit de eerste zestien competitiematchen maar telt wel slechts drie punten minder dan het nummer 10 Botev Vratsa. Die tiende plek geeft recht op een kwalificatieronde voor Europees voetbal. De nummers elf tot en met veertien spelen Play Downs.

Ghandri tekende in de winter van 2019 een contract van 2,5 seizoenen bij Westerlo nadat hij eerder ook al een succesvolle huurperiode beleefde in het Kuipje. Maar sinds zijn definitieve transfer leek de Tunesiër slechts een schim van zichzelf. 

?????? ???????? ?????????? ???????? ????? ??????. ?????????? ? ??????? ???????, ????? ? ????? ?? 18 ???????? 1995 ??????, ?? ???? ??????????? ??? ?????? ?? ???? ?? ?????? ????

Geplaatst door Slavia Sofia op Woensdag 10 februari 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top