Nieuw in Movies & Series

Geniet van de nieuwe films en series in Movies & Series! Lees snel verder om je bingemateriaal te ontdekken.

Mother's Day

In de romantische komedie 'Mother's Day' kampen de vier hoofdpersonages elk met hun eigen problemen. Sandy (Jennifer Aniston) is een alleenstaande moeder die te weten komt dat haar ex gaat trouwen met een jongere vrouw, Jesse (Kate Hudson) is een fitnessgek die haar gezin voor haar familie verzwijgt, Bradley (Jason Sudeikis) probeert zijn twee dochters alleen op te voeden, Miranda (Julia Roberts) is dan weer geobsedeerd door haar carrière. Hun problemen worden steeds erger, waardoor moederdag een speciale betekenis krijgt dit jaar.

'Mother's Day' is nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek Movies & Series hier en activeer zo snel mogelijk je tv-optie voor een onbeperkte toegang tot de op-aanvraag catalogus van Pickx!


The Royal Exchange

'The Royal Exchange' neemt je mee terug in de tijd. Filips van Orléans, de regent van Frankrijk, wil de vrede met Spanje en zijn eigen macht verstevigen. Hij stelt daarom twee huwelijken voor, waardoor twee jonge meisjes hun thuis moeten verlaten. Kunnen ze aarden in elkaars thuisland?

'The Royal Exchange' is nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek Movies & Series hier en activeer zo snel mogelijk je tv-optie voor een onbeperkte toegang tot de op-aanvraag catalogus van Pickx!

Patser

'Patser' is de Belgische parel van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Vier vrienden in Antwerpen (Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar) dromen ervan om bakken geld te verdienen en zo een echt 'patserleven' te leiden. Wanneer ze een cokedeal saboteren en de drugs zelf proberen te verkopen, loopt het uit de hand. Een topfilm met topmuziek!

'Patser' is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! 


The Extraordinary Journey of the Fakir

Met de avonturenfilm 'The Extraordinary Journey of the Fakir' reis je de hele wereld rond. Straatartiest Ajatashatru "Aja" Lavash Patel (Dhanush) kan heel goed goochelen en mensen af en toe oplichten. Na de plotse dood van zijn moeder, besluit hij zijn vader in Parijs te zoeken. Het enige geld dat hij meeneemt, is een vals briefje van 100 euro.

'The Extraordinary Journey of the Fakir' is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! 


Inheritance

In de thriller 'Inheritance' overkomt Lauren Monroe (Lily Collins) de grootste schok van haar leven: haar machtige vader (Patrick Warburton) sterft. Haar perfecte leven wankelt wanneer ze slechts een klein deel van de erfenis krijgt én een mysterieuze enveloppe met informatie over een geheime bunker.

'Inheritance' is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! 

Euphoria

De HBO serie ‘Euphoria’ focust op een groep studenten op de middelbare school die in aanraking komen met seks, drugs, trauma, liefde, identiteit, … Zendaya speelt overtuigend en pakkend de rol van Rue Bennett, het hoofdpersonage dat haar drugsverslaving moet aanpakken en haar plek in de wereld wil vinden.

'Euphoria' is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! 


Burnt

In het drama 'Burnt' speelt Bradley Cooper de rol van Adam Jones, een getalenteerde kok die zijn carrière verwoestte door drank en drugs. Nadat hij weer nuchter is, keert hij terug naar Londen om er voor drie Michelinsterren te gaan. Met topacteurs als Sienna Miller, Omar Sy, Uma Thurman en Emma Thompson!

'Burnt'  is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! 

Series

Bekijk alles
Top