Tijd voor heldendaden op Cartoon Network

8u10 is vanaf nu Superheldentijd op Cartoon Network. Elke weekdag zal de zender op dat uur drie van hun beste superheldenprogramma’s uitzenden.

Fans van superhelden kunnen elke werkdag beginnen met een stevige portie heroïsme tijdens Superheldentijd op Cartoon Network. Elke dag schotelt de zender namelijk afleveringen voor van ‘Teen Titans Go!’, ‘DC Super Hero Girls’ en ‘Mao Mao: Helden met een puur hart’!

Teen Titans Go!
 
Robin, Starfire, Cyborg, Raven en Beast Boy zijn de Teen Titans, vijf jonge superhelden die geregeld hun thuisstad Jump City moeten redden. Maar ‘Teen Titans Go!’ concentreert zich vooral op de vrije tijd van de tienerhelden. Wanneer ze te hard opgaan in een gevecht moeten ze hun kostuums weer proper zien te krijgen, of wanneer ze per ongeluk de Batmobiel vernielen, moeten ze een oplossing vinden. Met bezoekjes van de grootste helden van DC, zoals Batman of de Teenage Mutant Ninja Turtles staat ‘Teen Titans Go!’ garant voor een flinke dosis avontuur.


 
DC Super Hero Girls
 
Voor een pak vrouwelijke superhelden begon een geweldig avontuur nadat ze elkaar op hun middelbare school leerden kennen. Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Zatanna, Green Lantern en Bumblebee hebben allemaal een geheime identiteit als gewone scholieren, maar intussen beschermen ze aan elkaars zijde de stad Metropolis voor allerhande slechteriken.  En laat het duidelijk zijn: deze meiden moeten niet onderdoen voor Superman.


 
Mao Mao: Helden met een puur hart
 
Mao Mao is een kat die van wanten weet. Hij zoekt altijd het gevaar op en met zijn zwaard is hij elke vijand te slim af. Maar op een dag komt hij vast te zitten in Pure Heart Valley, een dorp waar alles schattig en knuffelbaar is. Omdat de inwoners van Pure Heart Valley bedreigd worden door de krachten van het kwaad, moet Mao Mao de inwoners helpen verdedigen en intussen leert hij misschien wel een paar lessen over vriendschap en bescheidenheid.
 
Kijk vanaf vandaag om 8u10 naar Superheldentijd via de tv-zender Cartoon Network. Cartoon Network is beschikbaar op zender 38 op TV van Proximus Pickx of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!
 

Top