Beleef deze week een stukje spanning, mysterie en humor dankzij de tv-optie 'Family'!

Ook deze week is er weer heel wat nieuws te vinden in de optie 'Family' van Proximus Pickx! We bekeken de nieuwste reeksen en bespreken voor jou enkele van de beste!

Tom en Jerry Show

Wie jong is, of jong van hart, zal het eeuwige kat-en-muisspel van Tom en Jerry in de 'Tom en Jerry Show' zeker kunnen smaken. Hoe sluw en slinks Tom het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. Onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue zoals de norse bulldog Spike en zijn puppy Spike, Jerry's neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
 
De 'Tom en Jerry Show' is een frisse, nieuwe versie van de klassieke cartoons die je in de afgelopen jaren ongetwijfeld al op televisie hebt gezien. Opmerkelijk is dat voor sommige geluidseffecten, met name wanneer Tom roept, de makers de originele stem van producent William Hanna hebben hergebruikt. 
 
Ontdek de 'Tom en Jerry Show' elke dag op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie Family van Proximus Pickx.

The Salisbury Poisonings

Deze Britse dramareeks is gebaseerd op waargebeurde feiten, met name de vergiftiging van de voormalige inlichtenofficier Sergej Skripal en zijn dochter Yulia door de Russische militaire inlichtingendienst GRU. Beiden werden aangevallen met novitsjok, een krachtig zenuwgif. In 'The Salisbury Poisonings' volgen we het incident vanuit de ogen van Tracy Daszkiewicz, directeur van de Raad voor Volksgezondheid van Wiltshire, de Britse regio waar de vergiftiging plaatsvond. Nadat niet alleen Skripal maar ook onschuldige burgers slachtoffer worden van het zenuwgif, moet Tracy de crisis indijken door een lockdown af te kondigen en het vergif op te sporen.
 
'The Salisbury Poisonings' is niet alleen het kijken waard omdat het een waargebeurd verhaal is, maar ook omdat er verschillende raakvlakken zijn met de huidige gezondheidscrisis. In de serie komen er een aantal erg confronterende scènes voor, maar die helpen ons ook er aan herinneren hoe we in tijden van crisis naar elkaar toe groeien.
 
Ontdek 'The Salisbury Poisonings' elke woensdag om 22 uur op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Family van Proximus Pickx.

The Best of Monster Quest

In deze reeks zien we een selectie van de beste onderzoeken van het 'Monster Quest'-team. Zij bestuderen de werkelijke feiten en de geschiedenis achter mythische monsters zoals draken en vampiers. Met behulp van nieuwe technologie gaat het onderzoeksteam op zoek naar de waarheid achter deze angstaanjagende wezens.
 
Ook in deze reeks is er een link met de werkelijkheid. De makers proberen immers te achterhalen of mythische wezens volledig een product van onze verbeelding zijn of dat er echte wezens in de natuur (hebben) bestaan die de inspiratie vormden voor deze wezens. 

Ontdek 'The Best of Monster Quest' elke vrijdag op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Family van Proximus Pickx.

Nieuws

Bekijk alles
Top