Het nieuwste kijkvoer van Netflix deze maand

Series | Ziet je watchlist er weer erg leeg uit? Geen nood, want Netflix laat deze maand weer heel wat nieuw kijkvoer op je los. Proximus Pickx lijst enkele nieuwe films en series op die misschien wel je nieuwe favoriet kunnen worden.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Sky Rojo - seizoen 1

De makers van het razend populaire ‘La Casa de Papel’ komen met hun nieuwste worp op de proppen: de temperamentvolle serie ‘Sky Rojo’. Álex Pina vertelt het verhaal van drie vrouwen die op de vlucht slaan voor hun ex-pooier, de uitbater van Club Las Novias. De drie vrouwelijke hoofdrollen zijn voor de Argentijnse zangeres/actrice Lali Espósito, de Cubaanse actrice Yany Prado en de Spaanse Verónica Sánchez. Na ‘La Casa de Papel’ belooft de serie opnieuw eindeloos spannend te zijn.
 
Het eerste seizoen ‘Sky Rojo’ is vanaf 19 maart beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Formula 1: Drive to Survive - seizoen 3

Sinds 2018 volgen de camera’s van de docureeks ‘Formula 1: Drive to Survive’ de sleutelspelers in het wereldkampioenschap Formule 1. Deze maand komt het derde seizoen uit, waarin we ondergedompeld worden in het zwaar verstoorde kampioenschap van 2020. Het werd een uitzonderlijk jaar voor de racesport en het derde seizoen belooft dus ook bijzonder te worden. Nergens zal je de teleurstelling na de afgelasting van de Australische Grand Prix van zo dichtbij kunnen meemaken als in deze docuserie.
 
Het derde seizoen ‘Formula 1: Drive to Survive’ is vanaf 19 maart beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Yes Day

Regisseur Miguel Arteta en scenarist Justin Malen presenteren hun nieuwe komedie ‘Yes Day’ op Netflix. Daarin zijn Allison en Carlos het beu om altijd neen te moeten zeggen tegen hun vrienden, hun collega’s en vooral hun kinderen. Daarom besluiten ze dat ze hun kinderen 24 uur lang niets zullen weigeren. Op ‘Yes Day’ maken de kinderen de regels. De hoofdrollen zijn voor Jennifer Garner (‘Elektra’, ‘Dallas Buyers Club’), Édgar Ramírez (‘The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story’, ‘The Undoing’) en Jenna Ortega (‘Iron Man 3’, ‘You’).
 
‘Yes Day’ is vanaf 12 maart beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Malcom & Marie

Zendaya en John David Washington schitteren in de dramafilm ‘Malcolm & Marie’. In die artistieke zwart-witfilm zien we hoe succes een koppel uit elkaar kan trekken. Regisseur Malcolm heeft Marie niet bedankt bij een prijsuitreiking voor zijn eerste speelfilm. Marie is bang om hem te zien veranderen en dat hij haar zal vergeten, zoals tijdens zijn toespraak. Deze film is geen simpel liefdesverhaal, het gaat over de liefde zelf en hoe je twee ego's bij elkaar kan brengen. Washington, de zoon van wereldster Denzel, konden we al aan het werk zien in ‘Tenet’ en ‘BlacKkKlansman’. Zendaya (‘Spider-Man Homecoming’, 'The Greatest Showman’) toont dan weer dat ze klaar is voor het ernstigere werk.
 
‘Malcolm & Marie’ is nu beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Snowpiercer - seizoen 2

Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Oscarwinnende regisseur Bon Joon-ho (‘Parasite’), die op zijn beurt geïnspireerd is op een Franse comic. In ‘Snowpiercer’ is de wereld in een sneeuwtapijt gehuld nadat wetenschappers per ongeluk een nieuwe ijstijd hebben veroorzaakt. De enige overlevenden van de natuurramp, zitten op een 1001 wagons tellende trein die constant de wereld doorkruist. Achteraan zitten de armen die al het werk doen, vooraan de rijken die profiteren. Het klassensysteem zorgt voor sociale onrust en zelfs tot een ware oorlog. In het tweede seizoen moeten de personages omgaan met de gevolgen van de revolutie in het eerste seizoen.
 
Het tweede seizoen van ‘Snowpiercer’ is nu beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Death to 2020

2020 werd al eens beschreven als een erg lange aflevering van de serie ‘Black Mirror’. Wie beter dan makers Charlie Brooker en Annabel Jones om dan een samenvatting te maken van het jaar? Met ‘Death to 2020’ slaan ze niet de angstwekkende weg in, maar belichten ze het jaar op een komische manier. In de mockumentary komen journalisten, historici, politici en gewone mensen aan het woord, allemaal gespeeld door sterren als Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow en Leslie Jones. Met de pandemie en de verkiezingen in de Verenigde Staten hadden de schrijvers alvast geen tekort aan onderwerpen.
 
‘Death to 2020’ is nu beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Fate: The Winx Saga

Wie vijftien jaar geleden als kleine telg met grote ogen voor de buis zat voor de avonturen van de feeën van ‘Winx Club’, heeft ongetwijfeld al gehoord over deze live-action reboot. De kleurrijke animatieserie van weleer is herwerkt in een duisterder en volwassener jasje. Bloom en haar vrienden zijn terug in Alfea College om de limieten van hun magische krachten te leren kennen, maar deze keer behandelen ze thema’s als angst, verlies en seks.
 
‘Fate: The Winx Saga’ is nu beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top