Wat valt er niet te missen op televisie de komende week?

Nieuws |

Het vriest dat het kraakt. Voor velen is dat hét signaal om er ‘s avonds een dekentje bij te nemen en voor de buis post te vatten. Proximus Pickx bladerde alvast door de tv-gids van de komende week en vond enkele pareltjes die je zeker niet mag missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Stukken Van Mensen’

Vorige week ging het zesde seizoen van ‘Stukken Van Mensen’ van start en daarin werd meteen een record gebroken. Een authentieke dueleerkist met pistolen van Napoleon werd voor maar liefst 615.000 euro verkocht. Of de tweede aflevering van dit nieuwe seizoen opnieuw potten zal breken is nog maar de vraag, maar de toon is in ieder geval wel gezet!

Bekijk ‘Stukken Van Mensen’ op 4 februari om 21u40 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

‘Will Tura: Hoop Doet Leven’

Regisseur Dominique Deruddere sloeg de handen in elkaar met Jean Kluger, voormalig manager van Will Tura. Aan de hand van Klugers jarenlange ervaring als manager schetste Deruddere een beeld van de immer populaire Vlaamse charmezanger die doorgaans blikken van de pers in zijn persoonlijke leven vermijdt.

Bekijk ‘Will Tura: Hoop Doet Leven’ op 10 februari om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!


‘BDW: In het hoofd van Bart De Wever’

In dit eerste deel van de driedelige documentairereeks volgen we één jaar lang N-VA-voorzitter en burgemeester van stad Antwerpen, Bart De Wever, op de voet. Het enige wat reportagemaakster Petra De Pauw op voorhand wist is dat de man in 2020 50 jaar zou worden: corona was nog een simpel griepje in China en de regeringsvorming stond nog volop in de steigers. Met ‘BDW’ schenkt de openbare omroep ons dus een unieke kijk in het leven van een toppoliticus, in een al even uniek jaar.

Bekijk ‘BDW: In het hoofd van Bart De Wever’ op 10 februari om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

‘The Voice Van Vlaanderen’

Koen Wauter, Natalia, Niels Destadsbader en nieuwkomer Tourist LeMC zoeken naarstig verder naar wie de mooiste stem van Vlaanderen heeft tijdens de blind auditions. Wordt het een zwoele operastem, een rauwe rocker of eerder het frêle gezang van een bepaalde kandidaat die de juryleden kan overtuigen? Ontdek het samen met ons!

Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ op 12 februari om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top