Wat zijn de best scorende televisieprogramma's van januari?

Nieuws | De eerste maand van het nieuwe jaar ligt achter ons en we bleven opnieuw massaal in ons kot. De televisie was in deze natte maand een eenvoudig toevluchtsoord tot ontspanning. Maar welke programma’s werden nu het meest bekeken? Proximus Pickx ging uit op onderzoek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Reizen Waes: Vlaanderen

Tom Waes kon het afgelopen jaar niet op een vliegtuig stappen om samen met klankman Pascal op zoek te gaan naar de meest afgelegen locaties. Toch vond de Antwerpse presentator opnieuw een manier om ons aan het scherm te kluisteren: Waes kreeg van kijkend Vlaanderen een resem toeristische tips toegestuurd en trok er met zijn cameraploeg op uit om die te gaan ontdekken. Die huisbereide pap lust de Vlaming wel, want wekelijks keken er gemiddeld 1,5 miljoen mensen naar het reisprogramma.

Bekijk Reizen Waes elke zondag om 20u05 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!


Factcheckers

Onlineclaims en -beweringen controleren op de waarheid. Dat is de missie van presentators Britt Van Marsenille, Thomas Vanderveken en Jan Van Looveren in het Eén-programma Factcheckers. Samen proberen de drie musketiers de nietsvermoedende Vlaamse consument uit de klauwen van oplichters te redden en de wereld voor ons allen een stukje veiliger te maken. Factcheckers kan rekenen op heel wat kijkers: wekelijks kijken er meer dan 1 miljoen kijkers naar het tv-programma.

Bekijk seizoen 1 en 2 van Factcheckers op VRT NU.

 

Kinderziekenhuis 24/7

Elke maandag leren we dat medische ingrepen ook heel wat impact hebben op de allerjongsten onder ons. In Kinderziekenhuis 24/7 volgen we het wel en wee van het Gentse Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis en leren we moedige kinderen kennen die dringende medische zorg ondergaan. Gelukkig worden ze bijgestaan door hun ouders en een team van experten. Deze hartverwarmende en tranentrekkende televisie trekt gemiddeld 800.000 kijkers.

Bekijk Kinderziekenhuis 24/7 elke maandag om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

F.C. De Kampioenen

Je gelooft het nooit maar Pol, Doortje, Pascal, Carmen, Xavier, Markske, Bieke en Boma zijn nog steeds niet weg te slaan uit de Vlaamse woonkamers. De trouwe gezichten van F.C. De Kampioenen staan wekelijks in de top-10 van best bekeken televisieprogramma’s en daar lijkt, ondanks de vele heruitzendingen, vooralsnog geen verandering in te komen. De formule voor het succes is simpel: een dwaas misverstand zet een hele resem grappige situaties in gang waar de kijker zichzelf een breuk mee lacht. Gelukkig is er altijd een happy end en blijft kampioen zijn … gewoon plezant!

Bekijk F.C. De Kampioenen elke zaterdag om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top