Eerbetoon aan James Bond in de Proximus VOD-catalogus

Films | De release van de nieuwste film van 007 is omwille van de coronapandemie opnieuw uitgesteld. De première van ‘No Time To Die’ was gepland voor maart 2021, maar de film komt uiteindelijk pas in oktober in de bioscopen. Maar maak je geen zorgen, voor de fans van de meest charismatische geheim agent biedt Proximus Pickx je een speciale selectie van de beste James Bond-films. Afspraak in onze Proximus VOD-catalogus vanaf nu tot eind oktober.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'From Russia with Love'

In de tweede speelfilm van de franchise moet de beroemde Britse geheim agent naar de Sovjetambassade in Istanbul om een Russische decoder te verwerven voordat KGB-agenten hem in handen krijgen. De obstakels stapelen zich op en er ontspint zich een genadeloze strijd tussen 007, de Turkse inlichtingendiensten, de Sovjets en een gevaarlijke bendeleider. James Bond is geen man om geïntimideerd te worden. Ian Flemings gelijknamige roman was een van de favoriete boeken van president John F. Kennedy, en het is waarschijnlijk de laatste film die hij ooit zag: een privévertoning vond plaats in het Witte Huis twee dagen voordat hij werd vermoord.
 
‘From Russia with Love’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

'You Only Live Twice'

Een mysterieuze criminele organisatie probeert een oorlog te ontketenen tussen de Verenigde Staten en Rusland. James Bond wordt naar Tokio gestuurd en moet alles doen wat in zijn macht ligt om de plannen van de criminelen te dwarsbomen. 007 ensceneert zijn eigen dood om vervolgens met de hulp van Tanaka, een Japanse geheim agent, aan zijn onderzoek te beginnen. Het scenario van de vijfde film van de saga is van de hand van de beroemde Britse schrijver Roald Dahl. Het bouwwerk van de SPECTRE-chef, een labo in een krater van een uitgedoofde vulkaan, nam meer dan vijf maanden in beslag.
 
‘You Only Live Twice' is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbedieningof ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


'Thunderball'

De criminele organisatie SPECTRE slaagt erin een NAVO-vliegtuig met twee atoombommen te kapen en dreigt er mee om ze te laten ontploffen. 007 is naar de Bahamas gestuurd voor onderzoek en ontdekt dat de piloot is vermoord en vervangen door een dubbelganger. Het brein achter deze operatie is een zekere Emilio Largo, een rijk en wreed man met een passie voor haaien. ‘Thunderball’ had de tweede film uit de franchise moeten worden, maar door juridische problemen tussen Ian Fleming en de scenarioschrijvers werd het project opgeschort. Uiteindelijk werd het de vierde film uit de reeks.
 
‘Thunderball' is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbedieningof ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


'Licence to Kill'

In deze aflevering gebruikt James Bond zijn "licence to kill" tegen het advies in van M, zijn superieur. Een paar van zijn vrienden zijn op brute wijze vermoord door de machtigste drugshandelaar van de planeet. 007, omringd door weelderige blondines en brunettes, is vastbesloten om de dood van zijn vrienden te wreken. Dit is de eerste en enige James Bond-film die in Frankrijk en de Verenigde Staten verboden werd voor kinderen onder de 12 jaar, omdat de film toen gold als de gewelddadigste Bondfilm. Zo zien we hoe een man door een haai wordt verslonden, een naakte vrouw die wordt gegeseld, worden medeplichtigen onthoofd en veranderd er zelfs een in een menselijke fakkel. In het 16e opus uit de reeks speelt Timothy Dalton de geheim agent voor de tweede en laatste keer.
 
‘Licence to Kill’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbedieningof ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

'Spectre'

Een cryptische boodschap uit het verleden leidt James Bond op een zeer persoonlijke missie naar Mexico City en vervolgens naar Rome waar hij Lucia Sciarra ontmoet, de mooie weduwe van een beroemde crimineel. Bond slaagt erin te infiltreren in een geheime vergadering waarvan de leden blijkbaar allemaal deel uitmaken van SPECTRE. Ondertussen stelt Max Denbigh, de nieuwe directeur van het Centrum voor Nationale Veiligheid, in Londen de acties van Bond en het bestaan zelf van MI6 in vraag. Met ‘Spectre’ wilde de Britse regisseur Sam Mendes een eerbetoon brengen aan de films uit de jaren '60 en '70 van de franchise. Mendes zei zelf dat hij de sfeer van deze grote klassiekers had opgeroepen "via de wagens, de toon, de belichting en zelfs de snit van de kostuums van 007".
 
‘Spectre' en ‘On Her Majesty’s Secret Service’ zijn vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbedieningof ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top