Fiets virtueel op Mallorca dankzij Proximus Cycling eSeries

Esports |
Geeft het slechte weer je weinig motivatie om je fiets van stal te halen? Wat dacht je van een virtueel zonnebad op Mallorca, waar veel profs van het peloton zich voorbereiden op hun winterseizoen? Je kan van 5 tot 14 februari deelnemen aan de tweede challenge van de Proximus Cycling eSeries en verschillende cadeaus winnen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sinds december kunnen wielerliefhebbers dankzij de RGT Cycling-app virtueel de benen strekken in de Proximus Cycling eSeries. Dit gloednieuwe gratis online fietsplatform is een initiatief van Flanders Classics in samenwerking met Proximus en biedt je het hele jaar door uitdagingen door de besten te belonen met verschillende prijzen.
 
Tem de Cap Formentor
 
Na de deelnemers te hebben uitgedaagd om de beroemde Paterberg te veroveren, stuurt de RGT Cycling-app je deze keer virtueel naar Mallorca! Daar mag je een moeilijke wintertraining afwerken van 22,4 km. Kers op de taart is de beklimming van Cap Formentor. Om in deze tweede uitdaging te slagen, moet je tussen 5 en 14 februari de Cap Formentor minstens twee keer beklimmen.
 
Wie vóór 14 februari de Cap Formentor het vaakst beklimt, maakt kans op EarPods. De eerste 300 deelnemers die deze challenge met succes afronden, winnen een waardebon van 10 euro om te besteden in een Proximus-winkel.
 
Vanaf zondag 7 februari heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan groepsuitjes in het gezelschap van kampioenen als Maxim Pirard, Imogen Cotter, Marta Swiatlon of zelfs Fatima Berton (beter bekend als @bertoniiii).
 
Hoe registreren?
 
Als dit avontuur jou interessant lijkt, kan je je eenvoudig registeren op de website van Proximus Cycling eSeries. Je maakt daar een profiel aan en registreert je vervolgens voor de challenge door op "#2 Winter Camp Challenge" te klikken. Zodra jouw rollen of smart trainer is gekoppeld aan de RGT-software, is het tijd om op de pedalen te klimmen! Je kan gratis deelnemen en voor de RGT-software hoef je geen abonnement aan te schaffen.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top