Covid-19 dringt binnen bij Lommel SK: T2 Van der Veen ook op de bank tegen Seraing

Sport | Ondanks de hele strikte Covidprotocollen die Lommel SK al maanden implementeert, is het virus toch opnieuw binnen gedrongen bij de club.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Noord-Limburgers maakten donderdagavond bekend dat er inmiddels al een achttal besmettingen zijn binnen de club. Het zou gaan om mensen uit het sportieve compartiment en van de operationele afdeling van de club.

Wie er precies besmet is geraakt, wil de  club niet kwijt. Maar het is wel al zeker dat T1 Liam Manning niet op de bank zal zitten tegen RFC Seraing. De Engelsman ging eerder deze week in quarantaine na een hoogrisicocontact met een besmette medewerker waardoor T2 Peter van der Veen de sportieve leiding had in de bekermatch tegen KV Kortrijk. De Nederlander zal nu dus ook de Lommelse troepen leiden in de belangrijke competitiematch tegen RFC Seraing.

Spelers

Eerder dit seizoen drong het virus ook al binnen bij de Lommelse spelersgroep. Maar toen kon de verspreiding van het virus goed onder controle gehouden worden door de bubbels die de club binnen de spelersgroep had gemaakt. Nu lijkt de uitbraak groter, maar vooralsnog lijkt de spelersgroep gespaard te blijven.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top