Nieuw op Disney+: honderden unieke films en series van Star!

Disney+ breidt het aanbod aanzienlijk uit met de introductie van de titels die vallen onder het keurmerk Star. Duizenden uren film, televisie en series van Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios, Touchstone en meer zijn nu te vinden in de catalogus van Disney+.

Star is het nieuwe entertainmentmerk van de Walt Disney Company dat vanaf nu aan Disney+ wordt toegevoegd in België. Het label is de thuis van duizenden uren film en televisie van Disney’s creative studio’s, waaronder Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios, 20th Television, Touchstone en meer, aangevuld met lokale programmatie. Star heeft voor iedereen en voor elke stemming wat in petto, van comedy tot drama en thrillers. Daarnaast brengt Star ook meer dan 20 gloednieuwe originele films en series van Disney’s General Entertainment Studios naar internationale markten.
 
Disney+ is dus meer dan ooit de plek bij uitstek voor elk publiek. De komende jaren kan je als abonnee meer dan zestig nieuwe originele films en series verwachten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic en daar komen nu ook honderden unieke titels bij die dit jaar onder de koepel van Star op de streamingdienst verschijnen. Die originele producties zijn gemaakt voor een volwassenener publiek. Ouders kunnen daarom restricties instellen waardoor jongere kinderen alleen content te zien krijgen die aangepast is voor hun profiel.
 
Maak je dus klaar voor de komst van Star en de catalogus met meer dan 250 titels die bij de lancering beschikbaar zullen zijn – waaronder bijvoorbeeld 30 seizoenen van ‘The Simpsons’, de misdaadthriller ‘Big Sky’ van visionanair storyteller David E. Kelley (‘Big Little Lies’, ‘The Undoing’), ‘Love, Victor’, een spin-offserie van ‘Love, Simon’ van de filmschrijvers Isaac Aptaker (‘This Is Us’) en Elizabeth Berger (‘This Is Us’) en de geanimeerde sitcom voor volwassenen ‘Solar Opposites’, mede gemaakt door Justin Roiland (‘Rick & Morty’) en Mike McMahan (gewezen schrijversassistent bij ‘Rick & Morty’). We verwachten ook de dramaserie ‘Helstrom’, een productie van Paul Zbyszewski samen met Karim Zreik en Jeph Loeb.
 
Abonnees van Disney+ zullen dat alles en meer kunnen streamen, naast favorieten als ‘Grey’s Anatomy’, ‘24’, ‘Buffy The Vampire Slayer’, ‘The X-Files’ en ‘Lost’.
 
Ben jij klaar voor meer?
 
Dankzij Proximus Pickx kan je genieten van het aanbod van Star op Disney+. Klanten van All Stars of All Stars & Sports krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Nieuws

Bekijk alles
Top