RWDM maakt einde aan samenwerking met Yadi Bangoura

Challenger Pro League | RWDM heeft dinsdagvoormiddag bekend gemaakt dat het - na onderling overleg - het contract van Yadi Bangoura heeft stopgezet. De aanvaller was vorige zomer overgekomen van RFC Luik, maar kon de verwachtingen niet inlossen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nochtans kwam Bangoura met de nodige adelbrieven toe bij RWDM. De 24-jarige spits was vorig seizoen topschutter bij amateurclub RFC Luik en hoopte in Molenbeek de stap naar de profs te zetten. Het werd meteen zijn tweede poging, want tussen 2017 - 2018 lag hij ook nog onder contract bij Union SG. Daar kwam hij evenwel niet in het stuk voor en werd hij uitgeleend aan Eendracht Aalst.

Na zijn passage bij Union en Aalst maakte Bangoura wel furore bij RFC Luik, waar RWDM hem wegplukte. Die transfer werd geen succes, want Bangoura stond dit seizoen maar 2x in de basis en verzamelde uiteindelijk maar 210 speelminuten. De spits scoorde geen enkele keer en gaf ook slechts één assist (tegen Lierse Kempenzonen). Nu mag hij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging.

In onderling akkoord verlaat Yadi Bangoura onze club. We willen Yadi bedanken voor zijn verhuizing naar RWDM en wensen...

Geplaatst door RWDM 47 - Officiel op Maandag 1 februari 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top