‘The Walking Dead’: wanneer acteurs hun wederhelft meenemen naar de set

Series | Soms volgen partners van acteurs hun halve trouwboek echt overal. In talloze series als ‘The Walking Dead’, Homeland’ of ‘Supergirl’ voegen partners van hoofdrolspelers bij de cast. Deze onafscheidelijke koppels staan er op de set al even goed voor als in het echte leven.

Door Proximus

Deel dit nieuws

‘The Walking Dead’: Hilarie Burton en Jeffrey Dean Morgan

AMC beloofde ons in de eerste maanden van 2021 enkele bonusafleveringen van seizoen 10 van ‘The Walking Dead’, dus die zitten eraan te komen. Over de inhoud houden ze nog de lippen stijf op elkaar, maar andere geheimen zijn moeilijker te bewaren. We leerden zopas dat actrice Hilarie Burton tijdelijk naast haar echtgenoot, Jeffrey Dean Morgan zal acteren. Veel inlevingsvermogen zal ze waarschijnlijk niet nodig hebben, want ze speelt een rol die ze in het echte leven al goed zou moeten kennen: de vrouw van Negan.

‘How to Get Away with Murder’: Viola Davis en Julius Tennon

Viola Davis, ster van de serie ‘How to Get Away with Murder’ heeft een bijzondere uitnodiging uitgedeeld voor de eerste aflevering van het vierde seizoen. Haar man, Julius Tennon, is even in beeld verschenen naast zijn vrouw, die Annalise Keating vertolkt in de serie, voor een snelle flirt in een vliegtuig. Ongetwijfeld een leuke draaidag voor het koppel. En ze waren bovendien niet aan hun proefstuk toe, want het was al de zesde keer dat ze samen op het scherm verschenen!

‘Homeland’: Claire Danes en Hugh Dancy

Tijdens de opnames van het achtste seizoen van ‘Homeland’ stond Hugh Dancy ook even op de set. Het was het laatste seizoen voor Claire Danes, die de hoofdrol van Claire Danes op zich neemt en die de serie producet, en ze besloot nog snel haar echtgenoot voor de camera’s te halen. Zij speelt een CIA-agente die terroristen opspoort, hij vertolkte enkele afleveringen lang John Zabel, een medewerker van de dienst Buitenlandse Zaken aan het Witte Huis. Hugh Dancy was voordien ook te zien in series als ‘Hannibal’ en ‘The Path’.

‘Supergirl’: Melissa Benoist en Blake Jenner

Melissa Benoist en Blake Jenner gaan als koppel door het leven sinds ze elkaar leerden kennen op de set van de serie ‘Glee’. De producers van ‘Supergirl’, waarin Benoist de titelrol vertolkt, roken waarschijnlijk een kans op wat publiciteit, want ze voegden Jenner toe aan de casting. Hij kruipt in de huid van Adam Foster, een aantrekkelijke jongeman die in de entourage van de baas van Kara (Benoist) vertoeft, en die misschien wel eens de romantische interesse zou kunnen wekken van het titelpersonage.
 
Ontdek de beste series met de tv-optie Movies & Series en geniet van een maand gratis kijkplezier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top