Zet het weekend goed in met deze uitstekende filmtips!

Het weekend komt eraan en dat betekent ontspanning! Om heerlijk te kunnen relaxen, verzamelde Proximus Pickx de beste kijktips die zeker niet mogen ontbreken in je weekendplanning!

The Post (2017)

Katharine Graham (Meryl Streep) staat aan het hoofd van de Amerikaanse krant 'The Washington Post'. Haar trouwe werknemer en onderzoeksjournalist Ben Bradlee (Tom Hanks) komt geheime documenten op het spoor die de Amerikaanse regering in een zeer slecht daglicht kunnen zetten. Graham moet een keuze maken tussen persvrijheid of het overleven van haar krant. 

The Post is beschikbaar op Netflix via uw Proximus Pickx abonnement. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!
 

The Impossible (2012)

De familie Bennett is tijdens de kerstvakantie van 2004 afgezakt naar Thailand om even uit te rusten. Terwijl ze aan het zwembad genieten van de zon, begint de aarde onder hun voeten te beven. Al snel rijst er een tsunamigolf op uit de Indische oceaan die alles op haar pad vernietigt, inclusief het hotel waar de familie verblijft. De familie wordt uit elkaar gesleurd door de vernietigende kracht van het water en niemand weet of ze elkaar nog terug zullen zien.

Bekijk ‘The Impossible’ op zaterdag om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

You Should Have Left (2020)

Succesvolle zakenman Theo Conroy (Kevin Bacon) is getrouwd met de veel jongere actrice Susanna (Amanda Seyfried). Hun relatie loopt wat stroef en het koppel besluit halsoverkop naar Wales te trekken om even uit te waaien. Aangekomen in het moderne en luxueuze vakantiehuis, merkt Conroy een aanwezigheid in het huis op die hun relatie op de proef zal stellen.

‘You Should Have Left’ is beschikbaar in de Proximus VOD CatalogusNaar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

 

Films

Bekijk alles
Top