Union Sint-Gillis zette zaterdagavond haar titelambities alweer wat kracht bij door met 2-4 te gaan winnen op het veld van SK Deinze. Dante Vanzeir was wederom de gevierde man bij de Brusselaars. De vice-topschutter scoorde de vroegste profgoal in het Belgische voetbal én gaf ook nog eens twee assists. Maar ook Deniz Undav was met twee goals opnieuw beslissend.
Undav werd in het tussenseizoen weggeplukt bij het Duitse Meppen. De nu 24-jarige spits moest de nieuwe prijsschutter worden, maar kende een moeilijk seizoensbegin. Vanzeir nam de rol van afwerker met veel glans over en scoorde tegen Deinze al zijn dertiende goal van het seizoen. Maar stilaan maar zeker komt ook Undav onder stoom.

In de eerste twaalf matchen van het seizoen kon de Duitser amper 2x scoren (tegen Club NXT), maar in de laatste vier duels trapte de aanvaller maar liefst zes ballen tegen het net. Opvallend is wel dat Undav telkens 2x per match scoort. Als de spits er eentje binnen legde, volgde er dit seizoen ook telkens nog een tweede goal.

25/10: Union SG - Club NXT: twee goals;
05/12: Union SG - Lierse K.: twee goals;
20/12: Union SG - KVC Westerlo: twee goals;
23/01: SK Deinze - Union SG: twee goals.

Met zijn acht doelpunten staat Undav nu plots ook op de vierde plek in de topschutterstand. Enkel Mikautadze, Vanzeir en Mertens vonden al vaker het net.