Eleven Sports en UFC sluiten nieuwe overeenkomst

Sport | MMA-fans blijven goed zitten bij Eleven Sports. Eleven sloot zonet een nieuwe, meerjarige overeenkomst met Ultimate Fighting Championship (UFC). En de eerstkomende ‘UFC fight night’ serveert meteen een topaffiche: de comeback van Conor McGregor die het opneemt tegen eeuwige rivaal Poirier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het Ultimate Fighting Championship is nu al jaren de grootste Mixed Martial Arts (MMA) organisatie ter wereld. Voormalige en huidige kampioenen als Conor McGregor, Israel Adesanya en Chabib Noermagomedov zijn wereldsterren en verdienen miljoenen met hun gevechten in de octagon. Zaterdagnacht (om 4.00 uur zondagmorgen Belgische tijd) maakt Conor McGregor, bijnaam The Notorious, bovendien zijn comeback na meer dan een jaar inactiviteit. De flamboyante Ier neemt het voor de tweede keer sinds 2014 op tegen de Engelsman Dustin Poirier. McGregor heeft al aangegeven dat hij er minder dan een minuut wil over doen om zijn tegenstander KO te slaan. Dat belooft!

Om het duel tussen Mc Gregor vs Dustin Poirier te volgen, stem je op 24 januari om 4 uur 's morgens af op Eleven Sports 3, beschikbaar in de All Sports Option van Proximus Pickx.
  
Guillaume Collard, Managing Director ELEVEN België/Luxemburg en Chief Rights Acquisitions Officer Eleven Sports Group: “MMA is van bij de start van Eleven Sports in 2015, een pijler van onze programmatie geweest. Het is een sport die jaar na jaar blijft groeien en het aantal fans in België stijgt proportioneel. We zijn dus heel fier dat we ook de komende jaren de Belgische MMA-fans kunnen verwennen met de grootste MMA-competitie ter wereld.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top