Proximus ePro League: Kortrijk en Zulte Waregem staan samen aan kop van het klassement

Nieuws |

De Proximus ePro League gaat zijn gangetje. De 4de speeldag eindigde gisteren in de late namiddag en de machtsverhoudingen worden weer wat duidelijker. Sommigen lijken hun positie aan de top van de ranglijst te behouden, anderen doen dat onderaan.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het Proximus ePro League-seizoen gaat verder. De spelers hebben ondertussen hun weg in de competitie gevonden. En ondanks enkele wijzigingen in het klassement krijgen we een beter zicht over de krachtsverhoudingen. Iedereen heeft wel een favoriet, maar wie zijn de acht spelers die zich zullen kwalificeren voor de play-offs aan het einde van het seizoen?

Aan de top staan Kortrijk en zijn speler Manse01, die Cercle Brugge met een droge en duidelijke 5-0 naar huis stuurden. De Bruggeling PNiicoo zet zijn negatieve reeks verder. Met vier nederlagen in vier wedstrijden blijft hij onderin kamperen. Aan zijn zijde zien we KV Oostende, dat ook nog steeds op zoek is naar een eerste overwinning in de competitie. Deze week verloor het met 3-1 verloor van Royal Antwerp FC. Hopelijk keert het tij voor BMB_Kylie, want anders zal hij de play-offs mogen vergeten dit jaar.

Deze week werd de buik van het klassement wat door elkaar geschud. Rego zorgde voor een topprestatie door met 2-1 te winnen van STVV-speler ZayroR, die voor deze speeldag nog het maximum van de punten had. Door zijn overwinning schuift de speler van Moeskroen op van de 10e naar de 8e plaats. ZayroR zakt dan weer naar de derde plek, een mooi bewijs dat nog niets beslist is in de competitie.

Ook KRC Genk en Abdullah Waiss nestelen zich in de eerste tabelhelft na een 4-1-overwinning tegen het Club Brugge van QTN_11. Beide teams tellen nu evenveel punten.

We noteren ook het uitstel van de wedstrijd tussen KAA Gent en OHL naar volgende week. Over uitstel gesproken, Zak Bentato klimt verder op in het klassement met de club van zijn hart, RSCA. Hij is bezig aan een inhaalbeweging nadat zijn wedstrijd van vorige week moest verplaatst worden. Dankzij een gelijkspel tegen SvenRoasted (Eupen) en een 3-1-winst tegen Waasland-Beveren-speler Jellemaes27 stijgt Zakaria van de 6e naar de 4e plek. Hij lijkt sterker te worden naarmate het seizoen vordert.

Zoals je merkt, gaat het snel in de Proximus ePro League, maar er is natuurlijk nog niets beslist. Terwijl sommige spelers nog altijd op zoek zijn naar een eerste driepunter, zetten anderen steeds meer hun tanden in de competitie. Tot volgende week voor de 5de speeldag van de Proximus ePro League op het YouTube-kanaal van Eleven Sports!

Copyright afbeelding: Eleven Sports 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top