Velen van jullie zijn elke week actief op de FUT-modus van FIFA 21. Maar vandaag geven we je een paar tips over hoe je vooruitgang kunt boeken in de carrièremodus terwijl je een aantal van de beste spelers van België jonger dan 21 jaar gebruikt!

 

Hier zijn we weer met wat informatie voor zowel online als offline liefhebbers van videogames. In tegenstelling tot wat we jullie normaal brengen, hebben we het vandaag niet over esports of de FIFA 21 Ultimate Team (FUT)-modus, maar over de carrièremodus.

Voor degenen onder ons die het nog niet weten, carrière is een iets andere gamemodus, maar wel een die nog steeds speelbaar is in de wereld van het voetbal op console. Het is een modus die iets minder gekozen wordt, maar nog steeds zeer populair en gewaardeerd is. En dit ondanks de implementatie van een andere modus, die de voorkeur heeft van het grootste aantal mensen sinds een goede tien jaar, FUT natuurlijk.

Het speltype carrière heeft ook een aantal nieuwe functies in de nieuwste FIFA 21. Zo kunnen spelers op elk moment in de wedstrijd op het veld stappen om het verloop van de wedstrijd te beïnvloeden. Houd er rekening mee dat we in dit artikel niet alle nieuwe functies in de carrièremodus zullen bespreken. In plaats daarvan zullen we de Belgische “goudklompen” van deze modus presenteren. Deze jonge spelers hebben allemaal één eigenschap gemeen: ze zijn allemaal jonger dan 21 jaar. Al deze beloften hebben een groot potentieel om een basisspeler in je team te worden.

We hebben er allemaal al van gedroomd om een club uit een lagere divisie of een team met minder allure naar de top van het mondiale voetbal te brengen. Een van de manieren om dit te bereiken is door het werven van getalenteerde jonge spelers. We hebben dit dossier samengesteld om je daarbij te helpen.

Hier is een lijst van de acht spelers die zich echt onderscheiden van de massa:

© fifacm.com

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, maar laten we toch eens kijken wat we over deze voetballers kunnen vertellen.

De eerste Belg die we voorstellen is Zinho Vanheusden, de speler van Standard Luik die net 20 jaar oud is. Hij begint met een algemene rating van 74 en kan opklimmen naar 84 als centrale verdediger. In de lijst staat ook een tweede Luikse speler, de 19-jarige Nicolas Raskin. Hij begint met een lager cijfer dan Zinho, maar hij kan tot hetzelfde algemene cijfer komen (84) als centrale middenvelder of verdedigende middenvelder.

Anderlecht telt ook twee spelers in deze lijst van jonge talenten: Kana en Yari Verschaeren. De eerstgenoemde begint met een cijfer van 66, maar hij is ook nog maar 17 jaar oud. Hij zal zich bij Vanheusden en Raskin kunnen voegen met een algemeen cijfer van 84 op een van de volgende voorkeursposities: verdedigende middenvelder, centrale middenvelder of centrale verdediger. De 18-jarige Yari Verschaeren zal kunnen doorgroeien naar 85 (met een startrating van 72). Ook hij zal op verschillende posities kunnen spelen, zoals vleugelspeler op rechts, aanvallende middenvelder of centrale middenvelder.

85 is het cijfer dat ook een andere Belgische goudklomp in de carrièremodus van FIFA 21 kan bereiken: Aster Vranckx, de 17-jarige van KV Mechelen. Hij begint met een score van 67 en speelt als centrale middenvelder of verdedigende middenvelder. Een zeer interessant feit is dat Vranckx 5 sterren heeft voor zijn mindere voet, waardoor hij efficiënt kan schieten richting doel met beide voeten. Die eigenschap is vrij zeldzaam in FIFA en mogen we zeker onderstrepen.

Vervolgens hebben we twee spelers die naar een algemeen cijfer van 86 kunnen stijgen. De eerste is Charles De Ketelaere (19 jaar). De jonge Bruggeling, die onlangs werd uitgeroepen tot Belofte van het Jaar 2020, kan als linkervleugelspeler, aanvaller of diepe spits spelen. De tweede speler is de 18-jarige doelman van KRC Genk Maarten Vandevoordt.

De laatste speler op onze lijst van Belgische talenten voor de carrièremodus op FIFA 21 is een voormalige Anderlecht-speler die afgelopen zomer naar de Franse club Rennes verhuisde. Jeremy Doku begint met een cijfer van 72 en kan naar een mooie 88 groeien. Deze score is echt hoog voor een speler in de carrièremodus. Bovendien kan Doku zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten.

© fifacm.com

We hebben nu het merendeel van de veelbelovende jonge Belgische spelers in de carrièremodus van FIFA 21 bekeken, maar je vindt ook een paar buitenlandse talenten in de Pro League. Zo kunnen we bijvoorbeeld drie buitenlandse spelers aan die lijst toevoegen: Krépin Diatta (Club Brugge), Liberato Cacace (STVV) en Youssouph Badji (Club Brugge).

Krépin Diatta is Senegalees en kan als rechtervleugelspeler, linkervleugelspeler en diepe spits spelen. Hij heeft al een interessant startcijfer van 77 en kan tot 85 klimmen. Je moet je ervan bewust zijn dat zijn prijs, gezien zijn vrij hoge basisrating, al hoog zal liggen als je een bod op hem overweegt. Pas op dat je niet al je geld uitgeeft om hem in je team te krijgen!

De tweede speler uit Brugge, Youssouph Badji, heeft daarentegen alleen de rol van diepe spits onder de knie en begint met een algemene rating van 67. Hij kan in de loop van het seizoen wel naar 84 stijgen.

De laatste speler in ons talentenlijstje is een speler van Sint-Truiden uit Nieuw-Zeeland. Cacace is een 19-jarige linkerverdediger met een startcijfer van 73. Hij heeft het potentieel om de 84 te halen.

Als je ons artikel zorgvuldig hebt gelezen, ken je nu elf goudklompen die je kunnen helpen om je team succesvoller te maken in de carrièremodus op FIFA 21. Natuurlijk zijn er ook andere zeer goede jonge spelers. Wij hebben ons alleen gefocust op Belgische beloften onder 21 jaar en Pro League-spelers.

Copyright : EA Sports