Enkele opvallende vastellingen uit ‘De Verhulstjes’

Nieuws |

Nadat Viktor Verhulst toonde hoe hij en zijn familie de lockdown tijdens het voorjaar van 2020 beleefde, besloot VIER om in 2021 de deuren van het huis van de familie Verhulst maar volledig open te gooien. Proximus Pickx keek naar ‘De Verhulstjes’ en deed enkele opmerkelijke vaststellingen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De band tussen Ellen en Marie

Gert Verhulsts vriendin Ellen is al een zeer lange tijd in het leven van de kinderen en dat zorgt voor een hechte band. Dochter Marie verklaarde tijdens de tweede aflevering van De Verhulstjes dat ze de hechte band enorm waardeert. “Ellen behandelde ons altijd als haar kinderen, ook al zijn we dat niet.” Dat Ellen al meer dan dertien jaar in haar leven is, vindt Marie dan ook “ongelooflijk”.

Plagerijtjes van Viktor naar papa Gert, en omgekeerd

We leren dat Viktor Verhulst papa Gert graag plaagt en treitert. Wanneer Gert openlijk bezorgd is over zijn hangende oogleden laat zoonlief Viktor het bijvoorbeeld niet na om ze vast te nemen, te inspecteren en vervolgens te benoemen als ‘twee hangende kipfilets’ waarop papa Gert een diepe zucht slaakt. 

 

Marie Verhulst is een sloddervos

Marie Verhulst vertoefde tot enkele jaren geleden af en toe op het appartement van haar papa in Antwerpen. Wanneer Victor en Marie terugkeren om spullen op te halen, stelt vooral Victor vast dat zijn zus niet zo ordelijk was. Junior Verhulst schiet in een slappe lach van zodra hij de rommelige kamer ziet die Marie twee jaar geleden heeft achtergelaten. ‘Als je de rommel niet zag, was het weg’, oppert Marie terwijl ze samen de rommel van onder het bed halen en de achtergelaten spin in de badkamer ontdekken.

De slappe lach van Viktor

Vader Verhulst hoeft maar voor één seconde een blik op zoonlief Viktor te werpen of de jongeman schatert het uit. Dat blijkt wanneer Gert tijdens een autorit doorheeft dat Viktor niet goed kan fluiten en hem op de proef stelt. Viktor voelde de bui al hangen en schoot gelukkig voor kijkend Vlaanderen in de slappe lach bij het aanzien van papa’s blik. Dat is niet het enige moment wanneer Viktor rood wordt van het lachen: bij vrijwel elke familiesituatie maakt hij een grapje of zorgt hij voor de komische noot.

Ben jij ook benieuwd naar de volgende avonturen van De Verhulstjes? Stem dan elke donderdag om 20u35 af op VIER of kijk de voorgaande afleveringen op VIER.be

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top