Na een welverdiende pauze gaat de Scooore Super League vrijdag eindelijk opnieuw van start. Eén dag later kruisen Standard Fémina en Aalst de zwaarden live op Eleven Pro League 1.

De elfde speeldag van de Scooore Super League wordt aanstaande vrijdag om 20u00 op gang getrapt met de klepper Anderlecht - Oud-Heverlee Leuven. Anderlecht bekleedt de eerste plaats maar Leuven wordt nu al beschouwd als dé seizoensrevelatie. De vraag die iedereen zich nu stelt is: zal leider Anderlecht ook korte metten maken met ploeg in vorm OH Leuven?

Een half uur na de aftrap in Brussel wordt de volgende wedstrijd op gang gefloten in Genk. Zowel de Genkies als de Gentse bezoeksters staan op twee punten van Leuvens felbegeerde derde plaats en willen koste wat kost oprukken in het klassement. Maar als twee honden vechten om een been, loopt een derde er misschien mee heen. Die derde zou weleens Brugge kunnen zijn. De Brugse dames staan op een gedeelde vierde plaats (met Genk en Gent) en zullen dit weekend proberen opschuiven in het klassement, te beginnen tegen Fémina White Star Woluwe. 

In het kielzog van Anderlecht

De daaropvolgende zaterdag rijden de dames van Standard Fémina met de bus naar Aalst om daar het pleit te gaan beslechten. Standard Fémina wil in het kielzog van leider Anderlecht blijven en mag met zes punten achterstand dus niet verliezen zaterdag. Hoewel Aalst de op-vijf-na-laatste plaats beslaat in het klassement doet Standard er maar beter alles aan om niet te verliezen, of ze mogen de titelambities wellicht definitief opbergen.

Ten slotte zullen de dames van Charleroi zich moeten klaarstomen voor de confrontatie tegen Zulte Waregem. Met al acht nederlagen en twee gelijkspelen is dit nog niet hét seizoen geworden voor de Zebra's.

Een overzicht van de 11e speeldag in de Scooore Super League:

Vrijdag 19/01/2021
Anderlecht - OHL (20u)
Genk - Gent (20u30)
Fémina White Star Woluwe - Brugge (20u30)

Zaterdag 21/01/2021
Aalst - Standard Femina (live vanaf 13u55 op Eleven Pro League 1)
Zulte Waregem - Charleroi (14u)

Volg de Scooore Super League op Eleven Pro League, beschikbaar in de optie Proximus All Sports. Via deze link kan u ook de laatste informatie, de kalender en het klassement van het kampioenschap raadplegen.