Venezolaanse spits moet Club NXT van laatste plaats helpen

Sport | Club NXT was de voorbije maanden sterk afhankelijk van de doelpuntenproductie van Thibo Baeten. De Brugse aanvaller scoorde 54,5% van de Brugse goals dit seizoen en heeft daarmee zelfs het grootste doelpuntenaandeel van alle 1B-spelers. De komende weken en maanden zal de 18-jarige spits er evenwel een concullega bij krijgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Volgens Het Laatste Nieuws wordt de Venezolaan Daniel Pérez weldra voorgesteld als de nieuwste aanwinst van Club Brugge. Pérez is een 19-jarige aanvaller die het voorbije jaar furore maakte bij Metropolitanos FC. Zo scoorde hij in 649 speelminuten zes goals en gaf hij één assist waardoor de grote (1m90) aanvaller zowat elke 90 minuten bij een goal betrokken was.

De jeugdinternational zou ook in de belangstelling hebben gestaan van enkele Amerikaanse en Portugese clubs, maar uiteindelijk trok Club Brugge aan het langste eind. Pérez zou een vierjarig contract tekenen in Jan Breydel en mag de komende maanden 'acclimatiseren' bij Club NXT. Club Brugge moet het nieuws nog wel officieel bevestigen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top