Nieuw in de VOD catalogus van Proximus Pickx

Neem er snel een beker popcorn en een tas warme chocolademelk bij, want de nieuwste films in de VOD catalogus van Proximus Pickx zijn gearriveerd.

Misbehaviour

De film 'Misbehaviour' is gebaseerd op feiten die plaatsvonden tijdens de controversiële Miss World verkiezing in Londen in 1970. Omdat de vrouwelijke bevrijdingsbeweging het gehad heeft met de patriarchale en seksistische wedstrijd, organiseren ze een protest dat de uitslag beïnvloedt, resulterend in de kroon voor de eerste zwarte vrouw ooit, Jennifer Hosten. Met sterke acteerprestaties van Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley, Keeley Hawes, Phyllis Logan, Lesley Manville, Rhys Ifans en Greg Kinnear!

‘Misbehaviour’ is vanaf 8 februari beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


A Picture Perfect Wedding

In de romantische komedie 'A Picture Perfect Wedding' vraagt Josh, de zoon van een machtige New Yorker, aan fotografe Lindsey om het huwelijk van zijn zus vast te leggen. Samen bereiden ze de ceremonie voor en de vonken spatten ervan af tussen de twee ... De grote dag komt steeds dichterbij: volgen ze hun hart?

'A Picture Perfect Wedding’ is vanaf 15 februari beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


Batman: Soul of the Dragon

Fans van superheldenfilms en geanimeerde gevechtsscènes zullen smullen van 'Batman: Soul of the Dragon'! In de jaren 1970 verdwijnt een leraar in de vechtkunst spoorloos. Zijn toegewijde en briljante studenten, waaronder Batman, gaan naar hem op zoek. Samen zullen ze hun krachten moeten bundelen om ongeziene monsters te kunnen verslaan ...

‘Batman: Soul of the Dragon’ is vanaf 17 februari beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


The Climb

In de dramakomedie ‘The Climb’ leer je twee mannen met een unieke vriendschap kennen. Kyle (Kyle Marvin) en Mike (Michael Angelo Covino) zijn al jaren beste vrienden, totdat Mike met Kyles verloofde in bed duikt. De vriendschap komt in woelige wateren terecht. Overleven ze dit?

‘The Climb’ is vanaf 22 februari beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


The Painted Bird

In het Slavische oorlogsdrama 'The Painted Bird' wordt het Joodse jongetje Joska (Petr Kotlár) door zijn ouders naar zijn tante gestuurd om er onder te duiken tijdens WOII. Wanneer zijn tante sterft, probeert hij zelf naar huis terug te keren. Onderweg krijgt hij afwisselend te maken met vriendelijkheid, haat, angst, uitbuiting ... Prachtige en pakkende film in zwart-wit.

‘The Painted Bird’ is vanaf 22 februari beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!  


The Last Vermeer

'The Last Vermeer' vertelt het verhaal van de Nederlandse volksheld en schilder Han van Meegeren (Guy Pearce). Tijdens WOII vervalste hij kunstwerken en troggelde zo miljoenen dollars af van de nazi's door hen valse schilderijen van Johannes Vermeer te verkopen. Na de oorlog onderzoekt verzetsstrijder Joseph Piller (Claes Bang) dit zogenaamde misdrijf.

‘The Last Vermeer’ is vanaf 23 februari beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


Trolls World Tour

In het muzikale vervolg op 'Trolls' (2016), 'Trolls World Tour', ontdekken trollen Poppy en Branch dat er zes verschillende trollenstammen zijn die gek zijn van zes verschillende muziekstijlen: funk, country, techno, klassiek, pop en rock. Wanneer de rockers proberen om de andere muziekstijlen te vernietigen, trekken Poppy en Branch erop uit om de trollen te verenigen en de andere muziekstijlen te redden van de ondergang.

‘Trolls World Tour’ is vanaf 24 februari beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top