Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, gaat een partnerschap aan met MAD Lions, de snelgroeiende e-sport-organisatie uit Madrid, die eigendom is van OverActive Media (OverActive). De samenwerking zal direct te zien zijn tijdens de openingsweek van LEC. Het logo van Team Razer is te zien op de MAD Lions-shirts en op de randapparatuur van Razer, die gebruikt wordt door de spelers.
Gedurende deze samenwerking van 3,5 jaar zullen MAD Lions-spelers worden voorzien van hoogwaardige Razer-randapparatuur, waaronder toetsenborden, muizen, muismatten, controllers en streaming-apparatuur. Maar het team krijgt ook de beschikking over Blade gaming-laptops, waardoor spelers kunnen oefenen en strijden voor de prijzen op de beste hardware die beschikbaar is voor gamen.
 
"MAD Lions heeft vorig seizoen enkele geweldige resultaten behaald, zowel in League of Legends als bij CS:GO", aldus Yann Salsedo, Head of Esports (EMEA) bij Razer. "We kijken uit naar de samenwerking met zo'n dynamisch en energiek team, wiens drang naar succes die van Team Razer weerspiegelt."
 
In het kader van de samenwerking zullen spelers van MAD Lions ook betrokken worden bij de ontwikkeling en het testen van nieuwe Razer-producten. Door prototypes en vroege versies van nieuwe hardware te testen en waardevolle feedback te geven, zal MAD Lions Razer helpen om marktleidende, professionele gaming-hardware te blijven creëren.

De nieuwe ‘koning van de jungle’
 
MAD Lions maakt deel uit van de in Toronto gevestigde internationale e-sport-organisatie OverActive, die door Forbes wordt beschouwd als een van de twaalf grootste e-sport-organisaties ter wereld. MAD Lions eindigde als als vierde in de LEC-ranking en nam deel aan Worlds 2020 in hun debuutjaar. Het is de bedoeling dat 2021 een nog groter succes wordt nu het team is versterkt met nieuwe spelers zoals de Turkse topspeler Ìrfan Berk "Armut" Tükek en de getalenteerde Spaanse Javier "Elyoya" Prades.
 
"We blijven partners van wereldklasse werven voor onze MAD Lions-familie, en vandaag is weer een geweldig moment voor onze organisatie", aldus Jorge Schnura, mede-oprichter en voorzitter van de MAD Lions. "We zijn blij dat we ons aansluiten bij Team Razer, dat wereldwijd erkend wordt om zijn productkwaliteit en betrokkenheid bij de branche."
 
Razer-apparatuur wordt niet alleen gebruikt door het LEC team, maar zal ook in het verblijf van MAD Lions in Madrid worden gebruikt. Daar zal een lokaal Spaans League of Legends-team deelnemen aan de SuperLiga als een van de favorieten voor het seizoen 2021. Dat team is ook de trotse winnaar van een European Masters, 2 Superliga-kampioenschappen en 2 Iberian Cups.
 
In de trofeeënkast staat al het eerste Flashpoint-kampioenschap, dankzij een van de meest indrukwekkende comebacks in de recente CS:GO-geschiedenis. Hiermee hebben de MAD Lions de basis gelegd voor nog meer succes in het seizoen 2021.
 
Meer informatie over MAD Lions is beschikbaar via https://madlions.com